Το CERN άνοιξε τις πύλες της κολάσεως στην Ανταρκτική;

9 Απρίλιος 2016

3 ιστορίες έχουν βγει στους ιστοτόπους της The Wall Street Journal, International Business Times και Newser που λένε ότι το CERN άνοιξε τις πύλες για άλλες διαστάσεις αναζητώντας τα μυστικά του σύμπαντος ή ίσως έκανε το άνοιγμα στις «πύλες της κόλασης».

Η ιστορία της Wall Street Journal ονομάζεται «CERN αναζητώντας τα μυστικά του σύμπαντος, ή ίσως ανοίγουν τιςπύλες της κόλασης» και σε αυτό μας λένε οι φορείς του,ότι ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων ετοιμάζεται ναπολεμήσει τους θεωρητικούς συνωμοσίας.

Η ιστορία στο International Business Times αναφέρει περισσότερες προειδοποιήσεις, οι «συνωμοσιολόγοι»λένε ότι ο LHC θα μπορούσε να ανοίξει μια άλλη διάσταση και να απελευθερώσει δυνάμεις του σκότους.

Στο Newser μας λένε ότι το CERN «επίσημα αποστασιοποιήθηκε από τον Σατανά».

Στο 1ο βίντεο κάτω ,από τον MrMBB333, περιγράφει την μεγαλύτερη ανωμαλία που έχει δει ποτέ, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν βλέπουμε στο CERN το παιχνίδι ενέργειας.

Τι είναι η ανωμαλία που βλέπουμε να εκτείνεται πάνω από την Ανταρκτική προς το βόρειο πόλο;

Όπως μαθαίνουμε επίσης κατωτέρω και στο 2ο βίντεο, υπάρχει ένας επιταχυντής σωματιδίων στην Ανταρκτική που ονομάζεται «Ice Cube». Αυτός συνδυάστηκε με επιταχυντές σωματιδίων, και με κάποιο τρόπο οδήγησε τις ανωμαλίες που είμαστε μάρτυρες και ακούσατε στο 1ο βίντεο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το CERN άνοιξε τις πύλες της κολάσεως στην Ανταρκτική; Το CERN άνοιξε τις πύλες της κολάσεως στην Ανταρκτική;