Έβαλε μια Φλούδα Λεμονιού στην Κάλτσα της. Ο λόγος;

Έβαλε μια Φλούδα Λεμονιού στην Κάλτσα της. Ο λόγος;

Θέλω πάντα να είμαι τέλεια! όλες οι γυναίκες είναι τελειομανής και για αυτό κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική είτε πρόκειται για την εμφάνιση της είτε για την υγεία…

Έχουν δοκιμάσει χιλιάδες επιλογές για να λύσουν τα προβλήματα τους αλλά επέλεξαν τον καλύτερο.

Αν έχετε πρόβλημα με τα τακούνια σας θα σας συστήσω να χρησιμοποιήσετε αυτό το αποτελεσματικό αλλά λίγο γνωστή μέθοδο.

Μια πολύπαθη ξηρή φτέρνα μπορεί να ξαναγεννηθεί υπό την επήρεια μιας φλούδας λεμονιού…

Τι θα χρειαστείτε :

  • 1 Λεμόνι
  • Κάλτσες
  • Ενυδατική κρέμα ή λάδι δέρματος

Συμπιέστε όλο το λεμόνι και αφήστε το στην άκρη. Για το σκοπό αυτό, ο θεραπευτικός παράγοντας θα πρέπει να έχετε μόνο φλούδες και λίγο πολτό λεμονιού!

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της

Έτσι θα πρέπει να είναι η «κούπα» λεμονιού σας στο τέλος.

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τοποθετήστε το μισό του λεμονιού στην πτέρνα σας.

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της

Βάλτε τις κάλτσες πάνω από τις φλούδες λεμονιού. Κρατήστε την επούλωση κομπρέσα στα πόδια σας για 30 λεπτά. Μισή ώρα είναι αρκετή για να χαλαρώσετε και να αποκαταστήσετε το δέρμα των ποδιών σας- είναι αρκετό ένα κομμάτι!

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της

Μετά από 30 λεπτά, βγάλτε τις κάλτσες σας. Η Φλούδα λεμονιού και χαρτοπολτού περιέχουν αιθέρια έλαια που μαλακώνουν το δέρμα και ανανεώνει όλα τα παλιά κύτταρα του δέρματος που αφαιρούνται εύκολα.

Οι πληγές στα τακούνια σας θα γίνουν λιγότερο αισθητές μετά την πρώτη διαδικασία, και αν πραγματοποιείτε αυτή τη θεραπεία τακτικά, το πόδι σας δεν θα ξανά πονάει.

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της

Εφαρμόστε κάποια ενυδατική κρέμα ή λάδι στα πόδια σας. Συνήθως χρησιμοποιώ λάδι καρύδας καθώς είναι πολύ λάτρης της δράσης του …

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της

Αυτή η τελική πινελιά συμβάλλει στην ενίσχυση του δέρματος.Μετά απλώστε βούτυρο ή κρέμα θρεπτικών λεμονιού πολύ καλά για να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

apisteuta.com ανασημοσίευση fanpage.gr

loading...