Τα UFOs στον Ήλιο είναι κατασκευασμένα στην Περιοχή 51, σύμφωνα με μία θεωρία

Τα UFOs στον Ήλιο είναι κατασκευασμένα στην Περιοχή 51, σύμφωνα με μία θεωρία

Με τα χρόνια, η CIA, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και η εταιρεία αεροδιαστημικής Lockheed Martin, έχουν χρησιμοποιήσει την Περιοχή 51 ως χώρο δοκιμών πτήσεων πειραματικών αεροσκαφών, γνωστά και ως “μαύρα αεροσκάφη” (black aircraft).

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν το 2007, το 1950 και το 1960 ή Περιοχή 51 στέγαζε ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου γνωστό ως “βοϊδάμαξα” (Oxcart), που είχε ως στόχο να αναπτύξει ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος το οποίο θα ήταν μη ανιχνεύσιμο στον αέρα και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κρυφές αποστολές με σκοπό την συγκέντρωση πληροφοριών “πίσω” από το Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Το αποτέλεσμα αυτών των πειραμάτων, ήταν το Archangel-12, ή Α-12, το οποίο θα μπορούσε να ταξιδέψει με ταχύτητες πάνω από 2.000 μίλια την ώρα και να λάβει σαφείς εικόνες των αντικειμένων στο έδαφος από ύψος 90.000 ποδιών. Άλλα γνωστά αεροσκάφη που δοκιμάστηκαν εκεί περιλαμβάνουν τον διάδοχο του A-12, όπως το SR-71 Blackbird, καθώς και το μαχητικό stealth F-117 Nighthawk.

Παρατηρώντας από το έδαφος, τέτοια πειραματικά αεροσκάφη που ταξιδεύουν με ταχύτητες ίσες με τρεις φορές την ταχύτητα του ήχου (Mach-3), χωρίς αμφιβολία δίνουν άνετα, σε έναν μέσο άνθρωπο, την εντύπωση ότι πρόκειται για εξωγήινα διαστημόπλοια. Έτσι μπορούν να εξηγηθούν γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ανέφεραν θεάσεις UFO στον ουρανό πάνω από τη Νεβάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Τέτοιες θεάσεις, σε συνδυασμό με την μυστικότητα που περιβάλλει τη λίμνη Groom χρησιμοποιούνται ως το απόλυτο καύσιμο για τις φήμες που στροβιλίζονται γύρω από την Περιοχή 51. Κατά ένα τρόπο, βοήθησαν στο να δημιουργηθεί η γνωστή ατμόσφαιρα του μυστηρίου που διατηρείται ως σήμερα.

Μέσα σε αυτό πλαίσιο μυστηρίου υπήρχε ένα video που έδειχνε ένα μυστηριώδες αντικείμενο με πιθανά παράθυρα να αιωρείται αρκετά ψηλά στον αέρα στην Περιοχή 51, το οποίο όμως κατέβηκε από το YouTube και είχε τίτλο: UFO FLEET filmed in AREA 51 !!! April 2016

Και αν προχωρήσουμε το μυστήριο και την συνωμοσιολογία λίγο πιο πέρα, ίσως, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως, η τεχνολογία στην συγκεκριμένη περιοχή -είτε γήινης είτε εξωγήινης- μήπως έχει εξελιχθεί τόσο πολύ ώστε να έχουν κατασκευαστεί ιπτάμενα οχήματα τέτοια που να μπορούν να έχουν την δυνατότητα να βγαίνουν από την ατμόσφαιρα της Γης και να ταξιδεύουν με απίστευτες ταχύτητες έξω στο διάστημα και να έρχονται σε επαφή με πιλότους και πληρώματα άλλων πολιτισμών…

Είναι γεγονός πάντως πως αν τα διάφορα περίεργα αντικείμενα που βλέπουμε στο διάστημα και ιδιαιτέρως κοντά στον Ήλιο, είναι διαστημικά οχήματα, τότε είναι αξιοπρόσεχτο πως, μερικά από αυτά, έχουν ατράκτους με αεροδυναμική γραμμή, όπως την γνωρίζουμε στην Γη:

ΜΗΠΩΣ τα UFO στον ΗΛΙΟ είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ στην ΠΕΡΙΟΧΗ 51;

Μήπως, λοιπόν, αυτά είναι γήινης κατασκευής σκάφη που δοκιμάστηκαν στην Περιοχή 51 ή κάπου αλλού, βγαίνουν εκτός Γης (ενδεχομένως μη επανδρωμένα λόγω του προβλήματος με τις ζώνες Van Allen) και διερευνούν τι “παίζει” εκεί έξω;…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μήπως γι’ αυτό δεν δίνει απαντήσεις η NASA για όλα αυτά;

diadrastika.com