Οι Κάτοικοι της Κούφιας Γης Ετοιμάζονται να Αποκαλυφθούν;

Η απόφαση πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 σε μια μυστική βάση στην Ζώνη Αστεροειδών Kuiper από εκπροσώπους επτά Αποσχισθέντων Πολιτισμών στο Εσωτερικό της Γης οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπρόσωπο των Όντων της “Συμμαχίας των Σφαιρών” (Sphere Beings Alliance)

ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Στις 26 Απριλίου ο Corey Goode παρείχε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τους υπόγειους πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, η οποία είχε αρχικά περιγραφεί στις 14 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του.

Ο Goode αναφερόμενος στην επίσκεψή του στις αρχές Ιανουαρίου σε μια φουτουριστική υπόγεια πόλη που ανήκει σε έναν από τους Πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά ως ο “Anshar”, ο οποίος υφίστατο για 18 εκατομμύρια χρόνια (!) και ότι μπορούσε να αισθανθεί τον ενθουσιασμό στους κατοίκους της πόλης στην είδηση ότι οι ηγέτες τους είχαν αποφασίσει να αλλάξουν την πολιτική του αυστηρού διαχωρισμού και να αρχίσουν τις προετοιμασίες για να αποκαλύψουν τον εαυτό τους ανοιχτά στην ανθρωπότητα.

Σε προηγούμενες περιπτώσεις ο Goode έχει περιγράψει τα Όντα της “Συμμαχίας των Σφαιρών” ως Όντα 6ης έως 9ης διάστασης τα οποία ανέπτυξαν Πολιτισμό τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev τα οποία έχουν μετατρέψει τις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων και των εξωγήινων πολιτισμών που λειτουργούν στο δικό μας και σε παρακείμενα ηλιακά συστήματα.

Εκτός από τη δημιουργία ενός “φράχτη συχνότητων” ή καραντίνας γύρω από το Ηλιακό Σύστημα, η “Συμμαχία των Σφαιρών” βοήθησε στην δημιουργία ενός πιο ηθικού “Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος” της Συμμαχίας και στην επίτευξη τεχνολογικής ισοτιμίας με λιγότερο ηθικά Διαστημικά Προγράμματα διαφόρων εξωγήινων ομάδων.

Όλοι οι πολιτισμοί στο Εσωτερικό της Γης σέβονται τα Όντα της “Συμμαχίας των Σφαιρών” ως μια πολύ αρχαία φυλή, που περιγράφονται ως οι “Οικοδόμοι,” οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία των πρώτων πολιτισμών στη Γη και αλλού στο Ηλιακό μας Σύστημα. ο Goode έχει επίσης περιγράψει αρχαίες τεχνολογίες δόμησης διασκορπισμένες σε όλη τη Γη και το Ηλιακό Σύστημα. Αυτές οι μυστηριώδεις τεχνολογίες είναι περιζήτητες από διάφορες εξωγήινες ομάδες.

Για πολλές χιλιετίες, αν όχι εκατομμύρια χρόνια, η “Συμμαχία των Σφαιρών” προφανώς δεν ήρθε σε επαφή με τους πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, αλλά επέλεξε να το πράξει τώρα. Ο Goode φαίνεται να έχει διοριστεί ως ο ενδιάμεσος τους με τους Πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, καθώς και με όλες τις άλλες ομάδες.

Ως εκ τούτου ο Goode ήταν παρών στη συνάντηση στην Ζώνη Kuiper για να επιβεβαιώσει την εκπροσώπηση της “Συμμαχίας των Σφαιρών” από ένα Ον 3 μέτρα ψηλό, το οποίο έφερε ένα τρίγωνο στο κεφάλι, με τηλεπαθητικές ικανότητες, που ήθελε τιμωρήσει τους Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης, γιατί κατά τη γνώμη του “δεν υπήρξαν σωστοί αγωνοδίκες” του πλανήτη. Ο Goode παραδέχεται την γραφικότητα της συνάντησης που έλαβε χώραν στη μυστική βάση της Ζώνης Kuiper.

Τα Όντα του Εσωτερικού της Γης ήταν μπερδεμένοι και ανήσυχοι πάνω σε όσα είχαν λεχθεί σύμφωνα με Goode. Σκέφτηκε ότι οι εκπρόσωποι του Εσωτερικού της Γης είχαν πληροφορηθεί ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με την πολιτική τους εξαπατούσαν την ανθρωπότητα για την ύπαρξή τους και διατηρούσαν μια αυστηρή πολιτική διαχωρισμού που δεν ήταν κατάλληλη για τον ρόλο τους ως πλανητικοί θεματοφύλακες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προφανώς αυτό που τους οδήγησε στο να μην αποκαλύπτουν τους εαυτούς τους στους ανθρώπους, ήταν οι βάσιμες ανησυχίες τους ότι ήταν επικίνδυνοι και απρόβλεπτοι. Αυτό κατά συνέπεια, οδήγησε σε διάσπαση των επτά Πολιτισμών, οι οποίοι σχημάτισαν μια Εσωτερική Γήινη Συμμαχία, την οποία περιγράφει ο Goode στην έκθεση του στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Στην συνέχεια τρεις από τους Πολιτισμούς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη Συμμαχία και να διατηρήσουν την πολιτική διαχωρισμού από τους ανθρώπους. Ενίσχυσαν τις δραστηριότητες αντικατασκοπείας (εξαπάτηση) με τους ανθρώπους της επιφάνειας, προκειμένου να παραμείνουν κρυμμένοι.

Οι άλλοι τέσσερις Πολιτισμοί με τη σειρά τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν την συμβουλή της “Συμμαχίας των Σφαιρών” και να λάβουν δραστικά μέτρα για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκάλυψης τους στην ανθρωπότητα.

Ένα από τα μέτρα που έλαβαν ήταν να σταματήσει η ψεύτικη ιστορία που έλεγαν σε διάφορα ανθρώπινα “channelers” ότι ήταν εξωγήινοι. Η νέα πολιτική εσήμαινε ότι θα αποκάλυπταν ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι από το Εσωτερικό της Γης.

Συμπτωματικά, στις 17 Ιανουαρίου 2016, τρεις ημέρες μετά την αρχική έκθεση του Goode σχετικά με την επίσκεψη του στο Εσωτερικό της Γης, ένα δημοφιλές “channeler” της “Γαλαξιακής Ομοσπονδίας” και της λεγόμενης “Διοίκησης Ashtar”, ο Greg Giles, κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση ότι είχαν εξαπατηθεί από τους λεγόμενους εξωγήινους όπως ο ίδιος αρχικά πίστευε. Αντ’ αυτού, όπως λέει ο ίδιος, είχε ανακαλύψει ότι τον είχε εξαπατήσει μια στρατιωτική ομάδα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία “Φωνή του Θεού”.

Τα λεγόμενα “μηνύματα” που έλαβα λέει ο Greg Giles και που ισχυρίζονταν ότι προέρχονταν από την οικογένεια των ψυχών μου πέρα στα αστέρια, ήταν στην πραγματικότητα απλά ραδιοκύματα τα οποία εκπέμπονταν από κυβερνητικούς πράκτορες των ΗΠΑ, που προέρχονταν από το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και που εργάζονταν σε συνεννόηση με εθελοντές, πολλοί από τους οποίους είναι μυστικά μέλη μέσα στην κοινωνία, που βοηθούν στην διάδοση τεράστιου αριθμού ψεύτικων ειδήσεων περί UFO και άλλων σχετικών με τον χώρο ειδήσεις, και τελικά στην οικοδόμηση ενός σκηνικού για ένα PSYOPS πρόγραμμα που δελεάζει την επιστήμη και την πνευματικότητα των minded ατόμων, όπως τον εαυτό μου σε ιστοσελίδες τους. [βλ ενημέρωση παρακάτω ]

Αν και η ανακάλυψη του Giles ότι οι τηλεπαθητικές επαφές του δεν ήταν από αυτούς που υποστήριζαν ότι είναι, είχε προηγηθεί της συνάντησης στην Ζώνη Kuiper, απεικονίζει ωστόσο τις επιπτώσεις της απάτης που πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν από τους επτά Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης. Προφανώς αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, τουλάχιστον για ορισμένους από αυτούς τους Πολιτισμούς, στο πώς θα συμπεριφέρονται αντίστοιχα με την την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ένας αριθμός ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν συναντηθεί ή έρχονται σε τηλεπαθητική επικοινωνία με τους Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης. Αυτά περιλαμβάνουν τα γνωστά contactees, όπως οι Νοτιοαμερικάνοι Ricardo Γκονζάλες και Luis Fernando Mostajo, με τους οποίους έχω συναντηθεί προσωπικά και επικοινωνώ μαζί τους για σχεδόν μια δεκαετία τώρα.

Έχω παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια τους και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και οι δύο είναι πολύ αξιόπιστοι, και μάλιστα βρίσκονται σε επαφή με τους εκπροσώπους δύο εξωγήινων πολιτισμών και με όντα της Εσωτερικής Γης όπως ισχυρίζονται.

Επιπλέον, υπάρχουν channelers όπως ο Dianne Robbins που ισχυρίζεται ότι έχει συναντηθεί και έχει τηλεπαθητική επικοινωνία με όντα από το Εσωτερικό της Γης, όπως ο Adama από την υπόγεια πόλη Telos.

Ο Goode δεν έχει σχολιάσει άλλους contactees ή channelers που μπορεί ή δεν μπορεί να βρίσκονται σε επαφή με Πολιτισμούς από το Εσωτερικό της Γης. Προφανώς με τις αλλαγές που περιγράφονται από τον Goode, περιπτώσεις επαφής τρίτου τύπου ή τηλεπαθητικές επικοινωνίες, μπορεί να αυξηθούν σε αριθμό πολύ γρήγορα.

Ο Goode πιστεύει ότι η άμεση επαφή της ανθρωπότητας της επιφάνειας με όντα της Εσωτερικής Γης, είναι πιθανό να συμβεί πριν από την επαφή με εξωγήινες φυλές. Αυτός φαίνεται να είναι ένας πολύ λογικός τρόπος για να προχωρήσουμε.

Στο βιβλίο μου “Insiders”, αποκαλύπτονται τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα και οι εξωγήινοι, έχω δώσει εκτενή τεκμηρίωση με μαρτυρίες και πληροφοριοδότες, και οι έμμεσες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Goode είναι ειλικρινής στις αποκαλύψεις του.

Οι αποκαλύψεις του Goode έχουν επιβεβαιωθεί από έναν πρώην αξιωματικό της μυστικής υπηρεσίας του Ναυτικού κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και από τέσσερις βετεράνους της αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Ως εκ τούτου, δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για την ακρίβεια των τελευταίες αποκαλύψεων του σχετικά με τις συναντήσεις του με εκπροσώπους των Πολιτισμών της Κοίλης Γης και τις νέες πολιτικές που θα εφαρμόσουν με την συμφωνία που έγινε.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι διακατέχονται από σημαντικό φόβο κάποιες ομάδες από το Εσωτερικό της Γης όσον αφορά τις επικίνδυνες και πολεμοχαρείς πολιτικές των εθνικών ελίτ κατά την διαχείριση των υποθέσεων τους στην επιφάνεια του πλανήτη μας. Ευτυχώς, όπως το Διαδίκτυο διευκολύνει την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην αφύπνιση και στην διάδοση της αλήθειας για τα Μυστικό Διαστημικά Προγράμματα και την εξωγήινη ζωή και θα είμαστε σε καλύτερη θέση αν οι εθνικές και παγκόσμιες ελίτ καταστούν υπόλογοι για τις πολιτικές τους.

Σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να επιτραπεί στην ανθρωπότητα να μάθει την αλήθεια για την έκταση της απάτης που έχει διαπραχθεί εις βάρος της. Μπορούμε επομένως να έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους Πολιτισμούς από το Εσωτερικό της Γης, των οποίων η αποκάλυψη θα πρέπει να χαιρετιστεί θερμά από τη μεγάλη πλειοψηφία της ανθρωπότητας.

© Πνευματικά Δικαιώματα Michael E. Salla, Ph.D.