Πέτρες ή Άμμος σε Νεφρά και Χοληδόχο Κύστη; Δείτε την πιο Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία

[12/04/2016 - 09:30]

Πέτρες ή Άμμος σε Νεφρά και Χοληδόχο Κύστη;
Δείτε την πιο Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία

Το νερό και τα τρόφιμα είναι συνήθως υπεύθυνα για τις πέτρες και την άμμο των νεφρών και της χοληδόχου κύστης.

Τα κοινά συμπτώματα των λίθων των νεφρών περιλαμβάνουν ισχυρό πόνο στις πλευρές μεταξύ των νευρώσεων και τα ισχίων και πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα στις πλευρές.

Όσον αφορά τις πέτρες της χοληδόχου κύστης, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο στο στομάχι και μυρμήγκιασμα στη δεξιά πλευρά κάτω από τα πλευρά, ναυτία, πικρή γεύση στο στόμα και πονοκεφάλους. Τα συμπτώματα συνήθως παρατηρούνται μετά από ένα βαρύ γεύμα.

Αν και υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, υπάρχουν φυσικές θεραπείες που μπορούν να επιλύσουν την κατάσταση εύκολα.

Σας παρουσιάζουμε μία τέτοια φυσική θεραπεία:

Συστατικά

  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 0.25 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 250 γρ. φλούδα λεμονιού
  • 250 γρ. ρίζα μαϊντανού
  • 250 γρ. βιολογικό μέλι

Παρασκευή

Πλένουμε το λεμόνι και, στη συνέχεια, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, ξεφλουδίζουμε τη ρίζα μαϊντανού και την κόβουμε σε λεπτά κομμάτια και στη συνέχεια αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί πριν από την προσθήκη της ζάχαρης και του μελιού στο τέλος. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μια λεία υφή.

Λαμβάνουμε μια κουταλιά του φαρμάκου το πρωί με άδειο στομάχι και ξανά το βράδυ πριν πάμε για ύπνο. Φροντίζουμε να είναι αποθηκευμένο σε ένα γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο.

Για τη θεραπεία των πετρών των νεφρών και της χοληδόχου κύστης, πίνουμε δύο κουταλιές της σούπας δύο φορές την ημέρα, και να θυμάστε να παρασκευάζετε μικρές ποσότητες του φαρμάκου επειδή δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εκτός από την αποτελεσματική διάλυση των πετρών των νεφρών και της χοληδόχου κύστης, η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει και με διάφορες άλλες καταστάσεις υγείας και ασθένειες.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ