Γη

Ο Δρ Whitmire και ο συνάδελφός του John Matese δημοσίευσαν την πρώτη έρευνα για τη σχέση μεταξύ του Planet X και μαζικών εξαφανίσεων στο περιοδικό Nature το 1985 ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.

Seimple Jean: Από τα βάθη της καρδιάς μου, παρακαλώ, παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το βίντεο. Όποιος κι αν είναι ο αγώνας σας, τη θρησκεία σας, ο Θεός να σας προστατεύσει και να σας ευλογεί. Ο χρόνος της λύτρωσης ήρθε …

Ο αστρονόμος Mike Brown του Caltech, από τους επιστήμονες πίσω από την αρχική ανακοίνωση του λεγόμενου Planet X, αποκάλυψε ότι είχε βρει περαιτέρω αποδείξεις για να το υποστηρίξει. Αυτός ο γιγάντιος κρυμμένος πλανήτης θεωρείται ότι έχει καθίσει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και έχει 10 φορές μεγαλύτερη μάζα από τη Γη, όπως και αέρια παρόμοια με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.

Τώρα, ο Δρ Ντάνιελ Whitmire, ένας συνταξιούχος καθηγητής της αστροφυσικής εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών υποστηρίζει ότι ο πλανήτης ενεργοποιεί κομήτες ντους.

Αυτοί οι κομήτες ντους θα μπορούσε να είναι αρκετά ισχυροί για να ταξιδέψουν προς την τροχιά της Γης και τελικά να χτυπήσουν τον πλανήτη και να προκαλέσουν μαζικές εξαφανίσεις. Ο Δρ Whitmire και ο συνάδελφός του John Matese δημοσίευσαν την πρώτη έρευνα για τη σχέση μεταξύ του Planet X και μαζικών εξαφανίσεων στο περιοδικό Nature το 1985 ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.

Εκείνη την εποχή υπήρχαν τρεις εξηγήσεις προταθεί για τις τακτικές των κομήτων ντους. Αυτές περιελάμβαναν την παρουσία ενός πλανήτη μυστήριο στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος, που ονομάστηκε πλανήτης Χ, την ύπαρξη μιας αδελφής αστέρι στον ήλιο, και κάθετες ταλαντώσεις του ήλιου, καθώς περιφέρεται γύρω από τον γαλαξία.

Το 1985, ένας επιπλέον πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα θα είχε πάρει το συνολικό αριθμό των πλανητών στο 10, όπως ο Πλούτωνας που ταξινομήθηκε ως πλανήτης μέχρι το 2006 – το Χ είναι 10 με λατινικούς αριθμούς. Με τις πρόσφατες ενδείξεις ότι είναι σε απευθείας σύνδεση …

loading...