Εξωγήινο στην Αργεντινή

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης, κοντά στο Eldorado της Αργεντινής, από μία επίσκεψη που δέχθηκαν, αδυνατώντας να ξεχωρίσουν αν πρέπει να νοιώθουν έκπληξη ή… τρόμο.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ένας εξωγήινος προσγειώθηκε από τον ουρανό στα μέρη τους και άρχισε να κόβει βόλτες στη γειτονιά τους!

Όταν ωστόσο το μυστηριώδες πλάσμα υπέπεσε στην αντίληψή τους, φέρεται να την έκανε άρον-άρον, καθώς -όπως υποστηρίζουν τα τοπικά Μέσα- ήρθε σε άβολη θέση.

«Κατέβηκε μέσα σε μία δέσμη φωτός και χάθηκε σε ένα δέντρο, αφού προσπάθησε να μπει σε ένα σπίτι», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, ενώ μια άλλη γυναίκα πρόσθεσε: «Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό ήχο. Ξαφνικά έπεσε από τον ουρανό και εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να ήταν. Ήταν μικρό και κολλώδες».

Άλλοι πάλι περιέγραψαν ένα «παράξενο ζευγάρι ματιών να κοιτάζει πίσω από ένα δέντρο. Άνοιξε τα χέρια του και ανέβηκε σε ένα δέντρο. Τότε όλοι βγήκαν έξω και το έψαχναν, αλλά τίποτα…».

Αυτόπτες μάρτυρες δεν δίστασαν, πάντως, να πάρουν χαρτί και μολύβι προκειμένου να αποτυπώσουν τον εξωγήινο όπως ακριβώς πέρασε μπροστά από τα μάτια τους. Το αποτέλεσμα (video) μάλλον ενισχύει την άποψη όσων δεν πιστεύουν στην εξωγήινη ζωή.

«Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο και έχει συμβεί μόνο σε απομονωμένες περιοχές με μικρό πληθυσμό. Τελευταία φορά ήταν σε ένα δημοτικό σχολείο στην Αφρική. Για να διακινδυνεύσουν οι εξωγήινοι την ασφάλειά τους, περπατώντας στο έδαφός μας, σημαίνει ότι κάτι πολύ σημαντικό πρόκειται να συμβεί εκεί. Υπολογίζουν το ρίσκο και τους κινδύνους. Κάτι σημαντικότερο από τη ζωή τους διακυβεύεται εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά το «UFO Sightings Daily»…

Τα συμπεράσματα, για μία ακόμη φορά, δικά σας.