Ο Αιθέρας και Αυτοί που Ελέγχουν τον Γήινο Πολιτισμό

Ο Αιθέρας και Αυτοί που Ελέγχουν τον Γήινο Πολιτισμό

Από τα πανάρχαια χρόνια ο Αιθέρας είναι γνωστός στους Έλληνες.

Ο Αιθήρ σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία είναι και το Πυρ που δίνει ζωή, είναι ο σπινθήρας της ζωής για κάθε πλάσμα. Γενικά ο αιθήρ είναι για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους η βάση της επιστήμης. Το πρώτο που εδιδάσκετο ο ‘επιστήμων’ (εκ του επι + ίσταμαι, στα περίφημα ‘Ελευσίνια μυστήρια’ ήταν το ταξίδι στον αιθέρα.

Ο μυημένος εδιδάσκετο την ‘αστρική προβολή’ ή ‘αστρικό ταξίδι’, δηλαδή την τεχνική του να βγάλει κανείς την ψυχή από το βιολογικό του σώμα, δηλαδή το ταξίδι του πνεύματος – ψυχής στον αιθέρα. Αυτοί ήταν οι πρώτοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, διότι έβλεπαν με τον οφθαλμό της ψυχής τους, τον ΝΟΥ ή ΝΟΑ, το βιολογικό τους σώμα , κάτω στη γη , καθώς έφευγαν στον αιθέρα. ΙΣΤΑΝΤΟ δηλαδή ΕΠΙ του βιολογικού τους σώματος.

Ο Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα. Ο Αιθέρας είναι η πέμπτη ουσία του σύμπαντος .Το περίφημο «Ε» που βρισκόταν στο ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, αυτήν ακριβώς η πέμπτη ουσία είναι. Ο ΑΗΡ με το ΑΙΘΗΡ , σαν ιδεογράμματα διαφέρουν κατά το Ι και Θ που = ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ .Δηλ. είναι η διάσταση που κινείται ο Θεός και τα πνεύματά του .

Εδω μας έκοψαν τα ερπετοειδή την σύνδεση με τον πραγματικό Δημιουργό μας. Η ζωτική δύναμης, του Αιθέρα , ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται.

Ο Αιθέρας είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», δηλαδή όπως ακριβώς θεωρείται ότι είναι ο Θεός, στη χριστιανική ή και σε άλλες θρησκείες.Μεχρι τώρα το κατεστημένο, μας τον απόκρυψε και επέμενε αν και ο Τεσλα τους έβαλε γυαλιά ότι δεν υπάρχει Αιθέρας.

Στο περίφημο πείραμα C.E.R.N, φωτογραφήθηκε ένα νέο υποαταμικό σωματίδιο το μποζόνιο, το σωματίδιο του θεού , το άπιαστο σωματίδιο που οι φυσικοί αναζητούσαν εδώ και 40 χρόνια!

Είναι το θεμελιώδες σωματίδιο από το οποίο γεννάται η μάζα των άλλων σωματιδίων και σε τελική ανάλυση, η ύλη του σύμπαντος κόσμου!
Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο Αιθέρας .Αλλά ο Μανωλιος άλλαξε τα ρούχα του και τα έβαλε αλλιώς .

Τον αιθέρα που το κατεστημένο είχε μουλαρώσει και δεν παραδεχόταν την ύπαρξη τώρα το αντιλήφτηκαν ότι υπάρχει και το ονόμασαν μποζόνιο, το σωματίδιο του θεού. Άκουσαν οι παπάδες σωματίδιο του θεού , πανικοβλήθηκαν γιατί μπήκαν ξένοι στην στα χωράφια τους και πάνε οι αγράμματοι να τα βάλουν με την αφρόκρεμα των επιστημόνων όλου του κόσμου .

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κλείνω με την σκέψη ότι όποιος άνθρωπος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ για τον Αιθέρα , δεν πρόκειται ποτέ να κατασκευάσει μηχανές αντιβαρύτητας. Άρα θα παραμένει εγκλωβισμένος σε αυτόν τον πλανήτη.

Γι αυτό μας το κρύψαμε και πρόβαλαν τον Αϊνστάιν που συμφώνα με αυτόν δεν πρόκειται να ταξιδέψουμε στα άστρα μιας που αν ένα αντικείμενο τρέξει ίση με την ταχύτητα του φωτός γίνεται άπειρο.

Panagiotis Darivas μέσω aetos-apokalypsis.com