ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ

ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, Ο ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕEI.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ¨ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΩΝ. ΕΙΣΤΕ «ΦΩΤΟΝΙΑΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ» ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣΠΕΡΜΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΪΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΛΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ «ΝΟΗΜΩΝ ΦΩΤΟΣΥΝΗ», ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ¨ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ¨ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΥΚΛΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟ-ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΨΥΧΟ-ΝΟΕΣ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΝΟΗΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΩΝ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣΕΙΣΜΟ ΜΕΓΑ.

Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΣΑΘΡΩΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΖΕΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ, ΕΚΑΨΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΩΡΑ… ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!

“ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΥΡΦΟΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΙΣΧΝΗ ΨΥΧΟ-ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… «ΠΑΥΕΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ»” .

“Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ” .

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

diogeneis μέσω katohika.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.