Ποιά Αλήθεια Κρύβουν για τους Γκρίζους-Grey;

Ποιά Αλήθεια Κρύβουν για τους Γκρίζους-Grey

”Οι αρμόδιες μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και η κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ, επί μακρά σειρά ετών παρουσιάζουν στον κόσμο σαν εξωγήινα όντα τα μικρά γκρίζα ανθρωπάκια με τα μεγάλα σκοτεινά μάτια, το στόμα σαν σχισμή, τα μακριά χέρια και την στιλπνή επιδερμίδα ή την εφαρμοστή σαν δέρμα στολή, χωρίς άλλα εξωτερικά γνωρίσματα.

-Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ???

-Από μηνύματα που έχουμε πάρει φαίνεται ότι τα ανθρωποειδή αυτά δεν είναι εξωγήινα όντα,ούτε προέρχονται από το διάστημα και ούτε έχουν κάποιον ασύλληπτο πολιτισμό.

-«Είναι γήινα Βιορομπότ που έχουν κατασκευαστεί πριν από το 1965 στις ΗΠΑ σύμφωνα με τις υποδείξεις των εξωγήινων αποστατών.

-Τα ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ σε υπόγειες στρατιωτικές βάσεις ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,όταν θελήσουν να επιβάλουν τη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ».

-ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΓΗ,για να κάμψουν το ηθικό της ανθρωπότητας και να αποκλείσουν κάθε αντίσταση του κόσμου σαν μάταιη.

-Η συχνή προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχεύει στο να τα γνωρίσει και ο τελευταίος άνθρωπος και να τα δεχθεί χωρίς αντίσταση, σαν αήττητους εξωγήινους.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (2007)
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Fileas Fong