Σταθμός Μακουάιρ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Πριν ένα μήνα, στις 20/4/2016, καταγράφηκε μία περίεργη εκδήλωση. Δέσμη ακτίνων λέιζερ αποπειράθηκε να “χτυπήσει” άγνωστο αντικείμενο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Τώρα, φαίνεται να συμβαίνει κάτι άλλο…

Υπάρχει μία εγκατάσταση στο νησί Macquarie, στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανάμεσα σε Νέα Ζηλανδία και Ανταρκτική. Οι επίσημοι λόγοι ύπαρξής της είναι επιστημονικοί.

Σύμφωνα με τον youtuber Streetcap1, ο οποίος μας δίνει και το παρακάτω video, στην ιστοσελίδα του σταθμού της Ανταρκτικής, υπάρχει αναφορά της ύπαρξης ενός ισχυρού λέιζερ στο χώρο, αλλά χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις για την χρήση του.

Πριν ένα μήνα, από το καταγεγραμμένο υλικό φάνηκε σαν να προσπαθεί να “πυροβολήσει” κάποιο διερχόμενο ΑΤΙΑ στο διάστημα.

Σχεδόν τριάντα μέρες αργότερα, πιθανόν να συμβαίνει κάτι ακόμα. Από το time lapse video του σταθμού έχουμε την εμφάνιση δύο φωτεινών αντικειμένων που ξεχωρίζουν ανάμεσα από τα υπόλοιπα σύννεφα.

Φαίνεται να κινούνται προς την εγκατάσταση που μας δείχνει αρχικά.

Την αυθεντική εικόνα μπορείτε να βρείτε στο 00:14 του video του Σταθμού της Ανταρκτικής, για όσο καιρό υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Australian Antarctic Division.

Η υπόθεση του Streetcap1 είναι, πως θα μπορούσε να πρόκειται για ΑΤΙΑ τα οποία “προσκλήθηκαν” από την ακτίνα lazer που εξαπολύθηκε προ μηνός.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ίσως, να μην είναι τίποτα. Μπορεί να είναι μία φαντασία. Όμως, η ύποπτη και μη ξεκάθαρη χρήση του ακτινοβόλου της εγκατάστασης στο νησί, μας βάζει σε σκέψεις και απλά καταθέτουμε κάτι που, ίσως, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στο μέλλον…

diadrastika.com ‎