Βρέθηκε

Βρέθηκε “κτίριο” ανανέωσης του ανθρώπου της Χρυσής Εποχής

Η χρυσή εποχή που ζούσαν οι άνθρωποι ευτυχισμένοι χωρίς αρρώστιες και 1.000 χρόνια όλοι οι λαοί την λένε στους μύθους τους! Την έχουμε και εμείς.

Οι Υπερβόρειοι ζούσαν 1000 χρόνια! Ενα τέτοιο νοσοκομείο βρήκαν οι Ρώσοι με αρχηγό της αποστολής τον καθηγητή Ε. Muldasheva ( Ε. Μαλντάσεβα ) το 1999 στην Συρία! Είναι τεράστιο!

Έχει σχήμα σταυρού (φωτό 1) και στο κέντρο έχει τον ομφαλό (φωτό 2) και δεξιά και αριστερά θαλάμους με κοιλότητες (φωτό 3.)! Πως γινόταν η ανανέωση και εγώ προσπαθώ να καταλάβω….

Πάντως βασίζεται στους +4 C του νερού! Σε αυτήν την κατάσταση το σώμα μπορεί να διατηρηθεί μετά από διαλογισμό για χιλιάδες χρόνια!

Το ξέρω ότι θα λέτε ότι άρχισα να χοντραίνω τα πράγματα και να λέω βλακείες!

Αν είναι βλάκας ο Πούτιν είμαι και εγώ, γιατί ο Πούτιν έδωσε την άδεια για έρευνα και έχει ενα γιατρό από την αποστολή, προσωπικό του γιατρό!

Σας δίνω στοιχεία, συμφωνούν πολλοί μαζί μου! Ψάξτε.

Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο σας το έχω ξαναπεί! Βέβαια ξέρω περισσότερα από ότι γράφω! Και ο Τυανέας εκεί πήγε! Όλα είναι φυσικά! Δεν είναι μαγείες! Απλώς μας δουλεύουν και μας βάλανε σε λούκι να ακολουθούμε αυτόν τον τεχνολογικό πολιτισμό! Δεν ασχολούμεθα με άλλα που δεν βλέπουμε.

Αν και βρήκαμε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τα χρησιμοποιούμε αν και δεν τα βλέπουμε πάλι καλά που το παραδέχτηκε το επίσημο κατεστημένο και τα χρησιμοποιούμε και βλέπουμε και λίγο τηλεόραση!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σου λέει το επίσημο κατεστημένο πρέπει να το δω να το πιστέψω!

Μετά την εύρεση αυτού του παράξενου νοσοκομείου λύσσαξαν και με το μέγα λευκό ιερατείο όπως έχω ξαναπεί στην Συρία…. Για αυτό και όλα αυτά σήμερα στην Συρία το έχω ξαναπεί!

Παναγιώτης Δαρίβας