23 Σεπτεμβρίου 2017

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν την Αποκάλυψη. Τι θα γίνει μετά την Έβδομη Σάλπιγγα;

Πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος στον ουρανό…

Κάποιος κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τι εννοούσε ο Ιωάννης…

Τελευταία, αρχηγοί στρατού και αεροπορίας των ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους και διαστημικούς πολέμους. Είναι προφανές ότι κάτι περιμένουν. Είτε βλέπουν και ξέρουν αυτά που εμείς υποψιαζόμαστε, είτε συμβουλεύονται και την Αποκάλυψη του Ιωάννου ή/και άλλες προφητείες.

Ας δούμε, λοιπόν ένα πολύ συγκεκριμένο και δυσερμήνευτο, μέχρι πρόσφατα, εδάφιο:

“Ύστερα φάνηκε ένα μεγάλο θαυμαστό σημάδι στον ουρανό: Μια γυναίκα ντυμένη στον Ήλιο, με το Φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Ήταν έγκυος και φώναζε από τους πόνους και τις ωδίνες της γέννας […]” Ύστερα φάνηκε το σημάδι του δράκοντα και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο πόλεμος στον ουρανό, μεταξύ Μιχαήλ και του αρχαίου όφη με τους αγγέλους τους (Αποκάλυψις 12:1-9)

Θα αναλύσουμε μόνο την εγκυμονούσα γυναίκα:

Αστερισμός Παρθένου 23/9/2017

Αφορά τον αστερισμό της Παρθένου, ο οποίος όπως θα εμφανίζεται στον ουρανό, θα φαίνεται να “ντύνεται” με τον Ήλιο στον αριστερό “ώμο”, τη Σελήνη στο κάτω μέρος του αριστερού “ποδιού”, ενώ και στο “κεφάλι” της θα είναι ο αστερισμός τού Λέοντα. Στη συνέχεια, η Παρθένος μοιάζει σαν να γεννάει τον πλανήτη Δία, καθώς ο τελευταίος περνά πολύ κοντά στην “μήτρα” του προσωποποιημένου αστερισμού.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αστερισμός Παρθένου 23/9/2017

Όλο αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως, σύμφωνα με το video που ακολουθεί, θα λάβει χώρα στις 23 του Σεπτέμβρη 2017.

Τότε, οι καιροί θα είναι πολύ κοντά για έναν διαστημικό πόλεμο, για τον οποίο όπως προαναφέραμε ετοιμάζονται πυρετωδώς οι Αμερικάνοι.

Βέβαια, την ακριβή μέρα και ώρα κανείς δεν γνωρίζει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατέρας, σύμφωνα με το Κατά Ματθαίον 24:36

Αν δεχτούμε ότι το χωρίο της Αποκάλυψης ταυτίζεται με το αστρονομικό φαινόμενο, τότε του χρόνου και μετά τον Σεπτέμβριο, θα είμαστε πολύ κοντά σε έναν πόλεμο με τα ερπετοειδή, στο διάστημα…

diadrastika.com