Εφάρμοσε μείγμα Μπανάνας και Μπύρας στα Μαλλιά του. Το αποτέλεσμα;

Εφάρμοσε μείγμα Μπανάνας και Μπύρας στα Μαλλιά του.

Το Αποτέλεσμα σας Ενδιαφέρει!!!

Η τριχόπτωση είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Αυτό μπορεί να συμβεί ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο και μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στην αυτοεκτίμηση του ατόμου.

Όποιος έχει βιώσει απώλεια μαλλιών ξέρει ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές θεραπείες που να μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση και να τονώσουν την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Αν είστε μεταξύ αυτών των άτυχων που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια, έχουμε την τέλεια φυσική θεραπεία που θα σταματήσει την τριχόπτωση και θα διεγείρει νέα ανάπτυξη τριχών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το καλύτερο μέρος αυτού του φαρμάκου είναι ότι είναι απολύτως φυσικό, ελεύθερο από τοξίνες, εύκολο να παρασκευαστεί και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες.

Θα χρειαστείτε

Συστατικά:

  • 1 ωμό αυγό (ο κρόκος μόνο)
  • ½ μπανάνα
  • ½ φλιτζάνι μπύρα (100 ml)
  • 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι

Η προετοιμασία αυτού του καταπληκτικού φαρμάκου δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Απλά προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι όλα να αναμειχθούν.

Απλώστε το μίγμα στις περιοχές που πλήττονται από την απώλεια μαλλιών και αφήστε το για μερικές ώρες. Εάν αισθανθείται την περιοχή καυτή μην ανησυχείτε, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι η θεραπεία είναι αποτελεσματική και το δέρμα σας ανταποκρίνεται πολύ καλά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και σύντομα θα παρατηρήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

naturehealthandbeauty.com μέσω Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

loading...