πλανητης

Συγκλονιστικός ο πρόεδρος της END Δρ Λαμπράκης σε όσα αναφέρει δημοσίως για τον Εβραίο Ζαχαρία Σίτσιν και τα ονειροπολήματα του (βλέπε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας των Σουμερίων) περί πλανήτη Νιμπίρου κλπ.

Προσθέτω τα εξής:

– Η σύναξη περί τα τέλη Δεκεμβρίου 91 ηγετών και 4 πρώην προέδρων των ΗΠΑ στην Ν. Αφρική για να παραβρεθούν δήθεν στην ψεύτικη κηδεία του Μαντέλα, ο οποίος απεβίωσε στις 29 Ιουνίου 2013 και είχε ενταφιαστεί, αποσκοπούσε στο να βρεθεί ένας τρόπος για να μαζευτεί η λεγόμενη “ελίτ” του πλανήτη χωρίς να κινήσουν υποψίες και να συντονιστούν, ενόψει των τελευταίων γεγονότων στο διάστημα, τα οποία τους κάνουν και χάνουν τον ύπνο τους.

– Στις 26 Νοεμβρίου 2013, αρμάδα σκαφών με επικεφαλής τον ίδιο τον βοηθό του Κρόνου Γιαχβέ, εισέβαλε στο ηλιακό μας σύστημα με σκοπό την απελευθέρωση του αστροσκάφους των Βοωτιδών “Λίλιθ”* το οποίο κατελήφθη από τους Ολυμπίους στις 5 Μαϊου 2012 και την απελευθέρωση των εξωγηίνων ερπετοειδών οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι σε υπόγειες βάσεις στο έδαφος των ΗΠΑ και στους οποίους οι Ολύμπιοι απαγόρευσαν να ανέρχονται στην επιφάνεια.

Η σύγκρουση των αποστατών με τις δυνάμεις των Ολυμπίων οι οποίες βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα με σκοπό την προστασία του πλανήτη μας ήταν σφοδροτάτη και κατέληξε στην συντριβή των δυνάμεων του Γιαχβέ και στην εκδίωξη τους στην σκοτεινή πλευρά του Γαλαξία.

Κατά την διάρκεια των εχθροπραξιών, το σκάφος του υπαρχηγού του Γιαχβέ Μωϋσή με την ονομασία “Έχιδνα”, ενέπεσε σε ενέδρα σκαφών του μητρικού σκάφους “Αρκτούρος” με κυβερνήτη τον Οδυσσέα και διελύθη. Ο ίδιος ο Μωϋσής συνελήφθη αιχμάλωτος και ενεκλείσθη σε ηλεκτρομαγνητική φυλακή διπλής πολικότητας στην ναυαρχίδα των Ολυμπίων “Νέμεσις”, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνεί με τον Γιαχβέ.

– Στο απώτατο παρελθόν, οι κάτοικοι σε μερικούς πλανήτες της Λύρας προσεβλήθηκαν από μία μυστηριώδη αρρώστια, με αποτέλεσμα να ελαττωθούν οι βιολογικοί τους κραδασμοί και να μειωθεί η μέση διάρκεια ζωής τους από τα 1000 χρ. στα 800 χρ. Το γεγονός αυτό ανησύχησε τους βιολόγους της Αυτοκρατορίας, οι οποίοι ανακάλυψαν εμβόλιο με τον μονοατομικό χρυσό το οποίο εθεράπευε την αρρώστια. Αμέσως οργανώθηκαν αποστολές εξεύρεσης και εξώρυξης χρυσού, οι οποίες κάτω από την κοινή ονομασία “Στέμμα των Πτερύγων” έξώρυξαν τεράστιες ποσότητες χρυσού από τον πλανήτη μας και τον μετέφεραν στους δικούς τους πλανήτες**.

– Αμέσως μετά τις εκρήξεις των δύο ατομικών βομβών στη Ιαπωνία το 1945, οι Ολύμπιοι έστειλαν στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και πέραν του Πλούτωνα, την αστροπολιτεία “Φοίνιξ”, η οποία ετέθη σε τροχιά περί των ήλιο. Η αστροπολιτεία έχει διάμετρο μεγαλύτερη της Σελήνης, μεταφέρει χιλιάδες θυγατρικά και υποθυγατρικά σκάφη και έχει προσωπικό 10 εκατομμυρίων υπερβατικών και ενσαρκωμένων οντοτήτων. Τα σκάφη της αστροπολιτείας εκτελούν αποστολές επιτήρησης, συλλογής πληροφοριών και ενίοτε διάσωσης. Η αστροπολιτεία ‘”Φοίνιξ” είναι αυτό που οι επιστήμονες αποκαλούν 10ος πλανήτης, Planet “X”, planet Xena ή πλανήτης Νιμπίρου..

* “Λίλιθ”: Πρόκειται για αστροσκάφος των αποστατών προερχόμενο από τον ε’ Βοώτη, το οποίο εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα πριν 13.500 χρ και υποχρεώθηκε από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής σε στατική τροχιά πίσω από την αθέατη πλευρά της Σελήνης, ούτως ώστε να μην φαίνεται από τα γήινα μέσα παρατήρησης.

** Με την τεχνολογία τους τον μετέτρεπαν σε μονοατομικό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πηγή: Nicos Kastanias

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ

Θα σας πάω λοιπόν να σας πω ίσως ένα παραμύθι ή μύθο, το τι μας είπε ο Ζαχαράϊα Σίτσκιν μεταφράζοντας τις πλάκες της βιβλιοθήκης της Νινευί. Μας είπε λοιπόν ότι ο Θεός Ανού, ο οποίος είναι ο άρχων του 10ου πλανήτη, έτσι μας λέει ο Ζαχαράια Σίτσκιν και όχι μόνο μας λέει αλλά εάν δείτε τις απεικονίσεις επάνω στις πλάκες όπως επίσης και όλα τα αρχαία ανάγλυφα τα οποία βρήκαμε από την Μεσοποταμία, εκεί μας περιγράφεται το ηλιακό μας σύστημα.

Το περίεργο είναι ότι η περιγραφή του ηλιακού συστήματος αλλά και η σχηματική του απεικόνιση περιλαμβάνει έναν δέκατο πλανήτη, τον πλανήτη Νιμπιρού. Γνωρίζετε ότι εννέα πλανήτες τους ηλιακού μας συστήματος με διαφορετική απόσταση από τον ήλιο, περιφέρονται γύρω από τον ήλιο σε μία συγκεκριμένη επίπεδη τροχιά. Ο δέκατος πλανήτης τον οποίο οι αστρονόμοι τον ονομάζουν «ο πλανήτης Χ». Οι δε αρχαιολόγοι τον ονομάζουν ο πλανήτης Νιμπιρού, είναι ένας πλανήτης ο οποίος έχει κάθετη τροχιά, κάθετη ελλειπτική τροχιά, όσον αφορά την επίπεδη τροχιά των υπολοίπων εννέα πλανητών.

Ο πλανήτης αυτός έχει τροχιά 3.600 ετών και όταν βρίσκεται κοντά στον πλανήτη γη, στο περιήλιο δηλαδή, έχει ενεργειακή επάρκεια. Όταν είναι στο αφήλιο ή στο απόγειο, όταν είναι δηλαδή στο πιο απομακρυσμένο σημείο, δεν έχει ενεργειακή επάρκεια και χρειάζεται η ατμόσφαιρά του ενίσχυση από κονιοποιημένα ευγενή μέταλλα για να διατηρεί την ενεργειακή του επάρκεια. Περιφέρεται λοιπόν ο πλανήτης Νιμπιρού, σύμφωνα με τα γραπτά των Σουμερίων, με την τεράστια τροχιά που έχει των 3.600 ετών έρχεται σε επαφή με άλλους αστερισμούς. Όπως εκείνους του αστερισμούς της Ανδρομέδας, του Σειρίου, του Αρκτούρου κτλ. Σε αυτόν λοιπόν τον πλανήτη ο οποίος έχει ζωή, άρχων είναι ο Ανού. Ακούτε τους συμβολισμούς για να καταλάβετε την Παλαιά Διαθήκη.

Ο Ανού λοιπόν, ο οποίος είναι παντρεμένος με μία γυναίκα η οποία είναι στείρα, δεν μπορεί να συλλάβει δηλαδή και να γεννήσει υιό, μεταπηδά σε έναν γειτονικό αστερισμό της Ανδρομέδας, βρίσκει μία άλλη γυναίκα και με την οποία γεννάει ένα παιδί το οποίο το ονομάζει Ένκι. Αργότερα ο Ανού αντιλαμβάνεται η σύζυγός τους σε πολύ προχωρημένη ηλικία συλλαμβάνει υιόν τον γεννά και τον ονομάζει Ενλιλ. Τα πρωτοτόκια τα έχει ο Ένκι. Ο Ενλίλ, ο οποίος είναι ο δευτερότοκος υιός, αλλά είναι και ο νόμιμος υιός από την νόμιμη σύζυγο, διεκδικεί τα πρωτεία από τον Ένκι, διότι σύμφωνα με τις συνήθειες της κοινωνίας στο Νιμπιρού ο πρωτότοκος υιός παραλαμβάνει όλα τα οφίκια εκ του πατρός. Με μία λοιπόν θα λέγαμε όχι και τόσο έντιμη διαδικασία η μητέρα του Ενλίλ παραγκωνίζει τον Ένκι και αναλαμβάνει τα πρωτοτόκια ο Ενλίλ. Θέλω να παρακολουθήσετε τι ακριβώς μας λένε οι γραφές των Σουμερίων και να συγκρίνετε την ιστορία, το παραμύθι Αβραάμ.

Επειδή λοιπόν έγινε αυτό, επειδή υπήρχε ανάγκη ενεργειακής υποστήριξης του πλανήτη, ο Ένκι για να μην υπάρχει αυτή η αντιπαράθεσης των δύο διαδόχων του θρόνου υποτίθεται, αναλαμβάνει να έρθει στην γη με σκοπό εξόρυξης χρυσού, ο οποίος χρυσός ήταν απαραίτητος για την ενεργειακή επάρκεια και την συντήρηση της ατμόσφαιρας του πλανήτη Νιμπιρού. Ήρθε λοιπόν στη γη πριν από περίπου 400.000 χρόνια, κατέβηκε στη γη και για πρώτη φορά άρχισε η εξόρυξη χρυσού στην Νότιο Αφρική. Εκεί στη Νότιο Αφρική λοιπόν και σήμερα ακόμα υπάρχει η βαθύτερη σήραγγα εξορύξεως χρυσού. Είναι 3,9 χιλιόμετρα μέσα στη γη. Και σήμερα ακόμα τεράστιες ποσότητες χρυσού εξορύσσονται στην περιοχή Ζιμπάμπουε Μποτσουάνα.

Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 235.000 ΧΡΟΝΙΑ

Για την εξόρυξη του χρυσού έφερε μία φυλή σκλάβων – όλα αυτά που σας λέω δεν είναι παραμύθι είναι η μετάφραση από τις πλάκες της Νινευί – και για περίπου 150.000 χρόνια η εξόρυξη χρυσού συνεχίζεται από την Νότιο Αφρική. Το δε χρυσάφι έφευγε όλο από την γη με μία ομάδα διαστημοπλοίων, τα οποία διαστημόπλοια τα κατεύθυνε μία φυλή που ονομαζόταν Ιτζίτζι. Τα διαστημόπλοια δηλαδή περιφέρονταν γύρω από την γη και και μικρότερα θυγατρικά διαστημόπλοια παραλάμβαναν τον χρυσό από την γη, τον μετέφεραν στα μεγαλύτερα διαστημόπλοια τα οποία τον έφερναν στον πλανήτη Νιμπιρού. Μπορεί να το θεωρείτε ότι είναι ένα παραμύθι Χριστουγεννιάτικο, αλλά καλό θα ήταν να δείτε τις λεπτομέρειες για να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει στη σημερινή πραγματικότητα. Εάν και όποιοι είναι ευαισθητοποιημένοι και έχουν το ανοιχτό μυαλό να ψάξουν να βρούν τι ακριβώς συμβαίνει στην ισορροπία του πλανήτη.

Αφού λοιπόν η εξόρυξη του χρυσού συνέχισε για 150.000 περίπου χρόνια, έγινε μία επανάσταση και όταν ο Έμκι μπόρεσε να καταστείλει την επανάσταση, το συμβούλιο στο Νιμπιρού με τον Ανού τον βασιλέα, αποφάσισε και έδωσε εντολή να δημιουργηθεί μία φυλή από τα όντα που υπάρχουν ήδη στη γη με ανάμιξη DNA εξωγήινο για να μπορέσει να συνεχιστεί η εξόρυξη χρυσού. Αυτό συνέβη πριν από 235.500 χρόνια. Έτσι άρχισαν λοιπόν για 20.000 έτη τα γενετικά πειράματα παίρνοντας τον Homo Neanderthal και αναμιγνύοντας το DNA του Homo Neanderthal με DNA από διαφορετικούς αστερισμούς για να μπορέσουν να δημιουργηθούν αυτές οι πάμπολλες φυλές στον πλανήτη. Και πριν από περίπου 4 μήνες για πρώτη φορά η Google μας ανακοίνωσε ότι βρέθηκε μητρόπολη, βόρεια της Μποτσουάνα και νότια της Ζιμπάμπουε, η οποία έχει ηλικία 220.000 ετών και την οποία κατοικούσαν 400.000 άνθρωποι. Απόλυτα ρυμοτομημένη πόλη, με όλα τα θεμέλια των κτιρίων, τα οποία φαίνονται από τον αέρα όπου έχει φωτογραφηθεί. Και εντελώς κατά τύχη την ίδια ακριβώς εποχή μας έδειξαν στο Google και τις φωτογραφίες στο βάθος του Ατλαντικού όπου φαίνεται το περίγραμμα της Ατλαντίδος που καταβυθίστηκε. Τα δύο αυτά περιστατικά συνέβησαν ακριβώς την ίδια εποχή. Δηλαδή η παρουσίαση τόσο του οπτικού υλικού για την Ατλαντίδα όσο και για την πρώτη μητρόπολη στον πλανήτη γη.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Ο άνθρωπος λοιπόν, ο Homo Sapiens, κατασκευάστηκε ακριβώς πριν από 235.000 χρόνια και αυτό το έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία 8 με 10 χρόνια όταν μπορέσαμε και αναλύσαμε τον γενετικό κώδικα. Και όπως έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν, τα 70 ζεύγη του DNA μεταβιβάζονται από τη γυναίκα, χωρίς καμία ανάμειξη από το ανδρικό DNA, και αυτό αφορά στα γενετικά υλικά και στα χαρακτηριστικά των μιτοχονδρίων. Αυτό λοιπόν είναι το μιτοχονδριακό DNA το οποίο μεταβιβάζεται από γυναίκα σε γυναίκα χωρίς μεταλλαγή. Με αυτό λοιπόν τον τρόπο μπόρεσε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής να υπολογίσει πότε και που γεννήθηκε η πρώτη γυναίκα. Αφού το βρήκανε λοιπόν με την επιστήμη της γενετικής αναγκάστηκαν μετά, το συμβούλιο δηλαδή των Δέκα και ο Γκρίζος Πάπας, να μας δώσουν και τα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία για την πρώτη μητρόπολη της ανθρωπότητας όπως επίσης και για την καταβυθισμένη Ατλαντίδα.

Γιατί τα λέμε σήμερα όλα αυτά; Δεν θα σας πω το γιατί, εκείνο όμως που πρέπει να σας πω είναι ότι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την συνέλευση 91 αρχηγών κρατών, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων Αμερικανών προέδρων, στη Νότιο Αφρική τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου με σκοπό να παραστούν υποτίθεται σε μία ψεύτικη τελετή ενταφιασμού του Μαντέλα, ο οποίος ήταν ήδη ενταφιασμένος από τις 29 Ιουνίου του 2013. Τι ακριβώς, ή ποιον ακριβώς, ή ποιους ακριβώς συνάντησαν στη Νότιο Αφρική αυτοί οι 91 ή τουλάχιστον οι πιο σημαντικοί από αυτούς; Με ποιον ακριβώς συναντήθηκαν και τη διημείφθη; Αυτό είναι κάτι που θα μου επιτρέψετε να επιφυλαχθώ να αναφερθώ. Ίσως να έχουμε την άδεια να το ανακοινώσουμε κάποια στιγμή εις το εγγύς μέλλον.

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ

Συνδεδεμένο όμως είναι το τέλος του 2013, η Federal Reserve που είναι ένα πολύ σημαντικό, αλλά εδώ πάμε στα πολύ πιο σημαντικά της επικυριαρχίας του πλανήτη. Όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές δυνάμεις που προστατεύουν και τις δύο πλευρές. Τον Ελληνισμό και το άλλο DNA. Ο Ελληνισμός και το άλλο DNA είναι μόνο μία έκφραση στην επιφάνεια του πλανήτη. Οι πραγματικές δυνάμεις που στηρίζουν και τα δύο DNA βρίσκονται σε διαφορετικούς συμπαντικούς χώρους. Αντιπαράθεση των δύο αυτών δυνάμεων δεν γίνεται μόνο στον πλανήτη Γαία, γίνεται και αλλού. Επειδή λοιπόν οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ήτανε τόσο σημαντικές για το ανθρώπινο γένος και επειδή γνωρίζετε οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι τι ακριβώς συνέβη στις 26 Νοεμβρίου ώρα 2:37πμ, ξέρουν ακριβώς τι συνέβη όσοι είχαν την περιέργεια να ερευνήσουν, για αυτό λοιπόν γίνεται αυτή η μεγάλη θα έλεγα ανησυχία και ανακατωσούρα στον πλανήτη αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Σας είχα ειδοποιήσει ότι από τον Νοέμβριο 2013 μέχρι τον Απρίλιο 2014 θα υπάρχει μία συγκεκριμένη ανησυχία και ανωμαλία στη γη. Σας είπα ότι ελπίζουμε ότι οι υγιείς δυνάμεις θα «επιπλεύσουν». Μπορούμε τώρα να πούμε με περισσότερη σιγουριά ότι έτσι θα συμβεί, έτσι συμβαίνει. Βέβαια οι μάχες ακόμα μαίνονται, δεν έχει αποφασιστεί η τελική έκβαση της μάχης, αλλά φαίνεται ότι η νίκη των δυνάμεων του φωτός είναι σχεδόν αποφασισμένη. Δεν θα περάσει πάρα πολύς καιρός, δεν είναι πολύς καιρός να περιμένουμε, ότι βλέπεται και μεταφράζεται σε ανησυχία στην επιφάνεια του πλανήτη είναι μία μετάβαση από τον έξω-γήινο χώρο προς την γη και οι δύο αντίπαλες δυνάμεις έχουν μεγάλη επιρροή και επίδραση από το τι συμβαίνει και η συγκέντρωση των 91 αρχηγών κρατών στο τέλος του Δεκεμβρίου στη Νότιο Αφρική έχει να κάνει πάρα πολύ με την έκβαση αυτών των αντιπαραθέσεων.

BOHEMIAN GROVE

Πιστεύω ότι αφήνω πάρα πολλά ερωτηματικά σήμερα και αυτός ήταν ο σκοπός μου. Ο σκοπός μου ήταν, οι άνθρωποι που είναι ευαισθητοποιημένοι, και δεν βλέπω κανέναν άλλο λαό πιο ευαισθητοποιημένο από τους Έλληνες, για αυτό το λόγο θα ήθελα όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να ερευνήσουν και να δουν ακριβώς τι συμβαίνει. Καμία από τις αναφορές που έκανα σήμερα δεν είναι άσχετη με την αντιπαράθεση των δύο DNA. Αρχίζοντας από την Βαβυλωνία και τον Θεό Μπαρντούκ, από τον Θεό Μολόχ – όπως λέγεται σήμερα, ο Μολόχ – και σας υπενθυμίζω τι ακριβώς συμβαίνει στο Μποχίμιαν Γκρόουβ (Bohemian Grove) , όσοι από εσάς ξέρετε. Κάθε χρόνο 26 με 30 Ιουλίου όλοι οι σοβαροί αρχηγοί του πλανήτη συναντώνται σε ένα αγρόκτημα βορείως του Σαν Φραντσίσκο που λέγεται Μποχίμιαν Γκρόουβ.

Εκεί βέβαια όχι μόνο αποφασίζεται το τι θα συμβεί στον πλανήτη αλλά γίνονται και συγκεκριμένες θρησκευτικές τελετές. Σε μία από αυτές τις συγκεντρώσεις ένας πολύ τολμηρός δημοσιογράφος ο Άλεξ Τζόουνς κατάφερε, κολυμπώντας κάτω από το νερό μέσα σε ένα ποτάμι, να φτάσει στην περιοχή και να μπορέσει να μαγνητοσκοπήσει όλες τις τελετές που συνέβησαν τις τέσσερις αυτές ημέρες, από την δεκαετία του ΄90 ακόμα. Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο και να δουν ακριβώς πρώτον, ποιοι ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτές τις συναντήσεις και τι ακριβώς έγινε ή γίνεται αυτό το τετραήμερο, το οποίο βέβαια συμβαίνει κατ΄έτος, και θα αντιληφθείτε πως συνδέονται αυτά με τα γεγονότα της παρούσης χρονικής στιγμής.

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM ΚΥΠΡΟΥ» 03/01/2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

Πηγή:
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ