ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ

[30/06/2016 - 11:51]

ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πλανήτης Γη, όπου και να βρεθείς, όπου και να σταθείς, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, “γράφει Ελλάδα”. Είναι ένα γεγονός για το οποίο γίνεται τεράστια παγκόσμια προσπάθεια να συγκαλυφθεί και να θαφτεί αυτή η πραγματικότητα…

Όμως, τα στοιχεία είναι πάντα εκεί και υπάρχουν για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να τα δει.

Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές της υφηλίου, σε τόπους όπου υποτίθεται ότι δεν μπορούσαν να πάνε, θα βρούμε άπειρα ελληνικά στοιχεία, σύμβολα και κατασκευές.

Μαίανδροι, Σβάστικες, Σπείρες, ισοσκελείς σταυροί, γοργόνεια, σφίγγες, μυκηναϊκά τείχη, μυθολογικά στοιχεία και εκατοντάδες άλλα, αποκαλύπτουν αυτό που είναι αυτονόητο και προφανές.

Με δυο λόγια, κάθε πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού«ταξίδεψε» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Προωθήθηκε, υιοθετήθηκε από τους ντόπιους κατοίκους, ή εδραιώθηκε από σχετικές ελληνικές εκστρατείες.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη μόνο τις πρόσφατες π.Χ. χιλιετίες. Υπάρχουν πάμπολλα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ελληνικός πολιτισμός υπήρχε ή και προϋπήρχε και πέραν του 12.000.

Όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες

Κατά την γνώμη μας υπήρχε ένας παγκόσμιος αρχαίος πολιτισμός, ο ελληνικός, που διέδωσε και μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του από κάθε πιθανό τομέα σε κάθε πιθανό τόπο. Τα απανταχού ευρήματα είναι οι μοναδικοί μάρτυρες.

Αυτά και πολύ περισσότερα μας παρουσιάζει ο συγγραφέας Λεωνίδας Μπίλλης στο βιβλίο του ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μέσα από το διαδικτυακό κανάλι Φρυκτωρίες.

Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί από όλους του Έλληνες.

Όλοι Αντέγραψαν τους Έλληνες: Δείτε video το ΕΔΩ.

diadrastika.com ‎

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ