Τα Μυστικά της Κοσμοενεργητικής Θεραπείας

Τα Μυστικά της Κοσμοενεργητικής Θεραπείας

Το σύστημα της Κοσμοενεργειακής θεραπευτικής είναι ένα θεραπευτικό σύστημα, ακόμα άγνωστο ως επί το πλείστον στη Δύση, το οποίο αφορά την ολιστική αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπόστασης ως ενεργοπληροφοριακής οντότητας, μια μέθοδος που υπόσχεται αποκατάσταση της υγείας ενός ατόμου σε όλα τα επίπεδα.

Μολονότι η Κοσμοενεργητική ως μέθοδος χρήσης των ενεργοπληροφοριακών ροών και ακτινοβολιών υπήρχε από αμνημόνευτα χρόνια, η αναζήτηση του ξεκλειδώματος της τεράστιας αυτής πηγής γνώσης ξαναβγήκε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Τόσο η ΕΣΣΔ όσο και η Γερμανική συμμαχία, εκτός από τις επιστημονικές τους αναζητήσεις, είχαν επίσης αντιληφθεί την ύπαρξη ανθρώπων με υπερφυσικές ικανότητες, τις οποίες προσπάθησαν να αποκτήσουν οι ίδιοι για στρατιωτικούς σκοπούς.

Έπειτα από πολλές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν στο Θιβέτ, μεταφέρθηκαν πληροφορίες στην τότε Σοβιετική Ένωση. Από εκεί ο Βλαντίμιρ Πετρόφ, επιστήμονας που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, δουλεύοντας σε ερευνητικό κέντρο που είχε δημιουργηθεί για τη μελέτη των γνώσεων αυτών, πρωτοσυνάντησε την πρακτική της Κοσμοενεργητικής.

Αργότερα, ερεύνησε μόνος του τις δυνατότητες της Κοσμικής Ενέργειας, κυρίως στον τομέα της θεραπείας. Ήταν δηλαδή ο ιδρυτής της Κοσμοενεργητικής ως μεθόδου ολιστικής θεραπείας και πνευματικής ολοκλήρωσης. Χάρη σε αυτόν ιδρύθηκαν πολλές σχολές πνευματικής ανάπτυξης.

Η Κοσμοενεργειακή θεραπευτική διδάσκεται από το μαθητή του, Εμίλ Μπαγκίροφ, σε πανεπιστήμιο στη Μόσχα. Για τις εξελίξεις στην έρευνα σχετικά με αυτήν ενημερωνονται κανονικά τα ιατρικά περιοδικά. Ο Δρ. Μπαγκίροφ ίδρυσε τη Διεθνή Κλασική Κοσμοενεργειακή Ομοσπονδία, η οποία το Δεκέμβριο του 2009 έγινε δεκτή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η Κοσμοενεργητική αποτελεί τη μόνη μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας που είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο λόγος είναι ότι έχουν αποδειχθεί επιστημονικά τα αποτελέσματά της. Μάλιστα, στη Λετονία έχει αρχίσει να διδάσκεται, παράλληλα με άλλα μαθήματα, στους φοιτητές της ιατρικής.

Πιο αναλυτικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κοσμοενέργεια είναι:

• Μία θεωρία, στη βάση της οποίας βρίσκεται αρχή της ενότητας του Ανθρώπου, της Φύσης και του Σύμπαντος, η πρωταρχική ουσία των οποίων είναι ενέργεια, τόσο κατώτερη όσο και ανώτερη. Ο άνθρωπος, όπως και όλος ο Κόσμος, «εξυφάνθηκε» από αυτά τα δύο είδη ενέργειας. Στη θεωρία της Κοσμοενεργητικής περιλαμβάνονται επί μέρους θεωρίες για τη δομή του Κόσμου, την εξέλιξη του ανθρώπου, τη φύση των ψυχικών οργάνων, το σύστημα των ενεργο-πληροφοριακών επιδράσεων, καθώς και για τη διάγνωση μέσω της αύρας.

• Μία επιστήμη που ερευνά την πολυμορφία της αλληλεπίδρασης των όντων που βρίσκονται επάνω στη Γη με τα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο απέραντο Σύμπαν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

• Μία πρακτική που χρησιμοποιεί τις κατακτήσεις της κοσμοενεργητικής με τον ευγενικό σκοπό να καταστήσει τον άνθρωπο υγιή πνευματικά, ηθικά και σωματικά, και που θεμελιώδης αρχή της είναι η πνευματική ενέργεια, η οποία ζωντανεύει και γεμίζει δύναμη τη φυσική δομή της ύλης σε όλα τα είδη της. Η πρακτική αυτή συμπεριλαμβάνει τη Μύηση, την προσωπική θεραπεία, αλλά και την επίβλεψη (κατά βούληση).

• Μία θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στη χρήση της επίδρασης των ενεργο-πληροφοριακών ροών επάνω στα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου, στα λεπτά σώματα του, με σκοπό να δυναμώσει το ενεργειακό δυναμικό του και, ως αποτέλεσμα, να καταστήσει υγιή τον οργανισμό του συνολικά.

Η μεθοδολογία της Κοσμοενεργητικής είναι σύνθετη. Κατ’ αρχήν, σημαντικότατο ρόλο παίζει η επαφή του θεραπευτή με ένα σύνολο τουλάχιστον 40 βασικών κοσμικών καναλιών και η εξοικείωσή του με τη χρήση τους. Τα κοσμικά αυτά κανάλια (ή «συχνότητες») αφορούν σε συγκεκριμένους και διακριτούς τύπους αιθερικών ποιοτήτων και δυνάμεων, εκ των οποίων η καθεμία εξυπηρετεί διαφορετικές εφαρμογές διάγνωσης και θεραπείας.

Όσο για τη θεραπευτική διαδικασία, είναι εξίσου σύνθετη και πολυδιάστατη.

Εντοπίζοντας τις όποιες διαταραχές, ο θεραπευτής εξηγεί αρχικά στους ασθενείς τί ακριβώς πρέπει να αλλάξουν, αναφορικά με τις επιβλαβείς σκέψεις και πεποιθήσεις τους, τα αρνητικά συναισθήματά τους, αλλά και τον τρόπο ζωής τους –ύπνος, διατροφή, κ.λπ.– προκειμένου να αναστρέψουν τους βλαβερούς «προγραμματισμούς» που ευθύνονται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Πέραν τούτου, ο θεραπευτής προτείνει έναν κύκλο ενεργοθεραπειών, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα να αφαιρεθούν οι ενεργειακές εισβολές και τα αρνητικά προγράμματα από το ενεργειακό του πεδίο, ώστε τα τσάκρα και οι ενεργειακές ροές του πάσχοντος να επανέλθουν σε ισορροπία.

Η Κοσμοενεργητική, ως μέθοδος θεραπείας, χρησιμοποιείται μόνο μετά από Μύηση που λαμβάνει ο υποψήφιος κοσμοενεργέτης από το Δάσκαλο του, ο οποίος έχει φτάσει σε ανώτερο επίπεδο καθαρότητας της συνείδησης.

Η μετάδοση της μεθόδου αυτής μέσω Μύησης συντελεί στην ταχύτερη εξέλιξη της συνείδησης. Αυτή η διαδικασία συμπεριλαμβάνει την ένωση με τη Φύση, την συνειδητοποίηση των φαινόμενων, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, την εκδήλωση της δημιουργικής δράσης, την ανάπτυξη των υπερφυσικών ικανοτήτων (όπως διόραση και άλλες), καθώς και τη σοφή χρήση της ψυχικής ενέργειας του ανθρώπου.

Με εκτίμηση

ΠΗΓΕΣ: http://cosmoki.ru/, Μαρινα Μπουρκοβα http://www.en-gr.com,
Άρθρο.του.Ιωάννη.Πηλιούνη Hellenic.Nexus Οκτώβριος-Νοέμβριος-2007
Κοσμοενεργητική Θεραπεία

AMP code