Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα;

Όταν θα δεις τις ηλεκτρομαγνητικές φώτο παρακάτω είμαι σίγουρος θα αποφασίσεις ότι δεν θα ξανα αφήσεις κανέναν να σε «ρουφήξει» η να σε κάνει να νιώθεις άδειος!

Ακόμα είμαι σίγουρος ότι αν καταλάβεις ότι οι σκέψεις σου , τα αρνητικά συναισθήματα σου , ο τρόπος που αποφάσισες να φωτοβολεις μέσα στο πεδίο είναι ένα μόνιμο κάλεσμα σε οντότητες ..τότε θα αρχίσεις να βλέπεις λίγο διαφορετικά την αντιμετώπιση της καθημερινότητας σου ..και πως αποφάσισες να αφήνεις την Ζωή σου να κυλά!

Ζήλια , μισός , κακια , μηχανορραφία, κουτσομπολιό ..όλα όσα από αυτά που σε κάνουν να γίνεσαι εν αγνοία σου έρμαιο σε οντότητες που τρέφονται από σένα ..και την απόφαση σου το φως σου να το κάνεις σκοτάδι!!

Είναι επιλογή τίποτα άλλο..επιλογή από που θες να ξεδιψας ..από που θες να παίρνεις ενέργεια..!

Πόσοι άνθρωποι πιστεύεις γύρω μας έχουν μια Αύρα σαν και αυτή που θα δεις!

Πολλοί πια…θυμήσου και το κάλεσμα του Σερν σε δημιουργία αντιύλης και τι σου εχω πει για αυτο … θα κατανοήσεις γιατί βαράω τα καμπανάκια σε όλους!

Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα; Μπορεί η αύρα μας να είναι γεμάτη διαμονικα όντα;

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ

Stranger…

loading...