Δορυφορική Κυβέρνηση. Ποιός είναι ο Ρόλος της Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Δορυφορική Κυβέρνηση. Ποιός είναι ο Ρόλος της Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

“Αν μπορουσα να αφηγηθω τα οσα ειδα στο διαστημα, ο κοσμος θα εμενε εκπληκτος. Σε τελικη υπαρχουν !!! Υπαρχει μια ανωτερη ευφυια που μας καθοδηγει απο ψηλα”. Georgiy M. Grechko (Ρώσος κοσμοναύτης)

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :

<<Απο το 1940 η ανθρωποτητα αρχισε να γινεται επικινδυνη οχι μονο για την Γαια,αλλα και τους αλλους πλανητες του ηλιακου σας συστηματος με τις δοκιμες των πυρηνικων βομβων,οι οποιες χρησιμοποιηθηκαν εναντιον των ανθρωπων το 1945 με δικη σας χρονολογηση, καθοδηγουμενοι απο τους θρησκευτικους αποστατες του χριστιανισμου και τους σιωνιστες ηγετες.

Για την αποφυγη επαναληψης παρομοιων εγκληματων στο μελλον, υποχρεωσαμε την αποστατικη ηγεσια των ΗΠΑ να αποστειλει στον δορυφορικο σταθμο μας αντιπροσωπεια επιστημονων οι οποιοι θα μεταβιβαζαν τις εντολες μας στην κυβερνηση τους και η εφαρμογη των εντολων μας θα ηταν υποχρεωτικη. Αυτη η αντιπροσωπεια ονομαστηκε <<Δορυφορικη Κυβερνηση>> απο τις ΗΠΑ.

Ολα οσα πρεπει να γινουν, θα εφαρμοστουν μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια,γιατι αποτελουν αμετακλητη αποφαση του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ>>

—-ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΔΙΟΣ !!! – Γεράσιμος Καλογεράκης

Fileas : Οτι δεν γνωριζουμε, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.–
Fileas Fong