Ευκρινέστατο UFO πάνω από την Κρήτη

Απρόσμενος επισκέπτης ήρθε στην Κρήτη;

Εντύπωση στο ευρύ κοινό έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook και δείχνει ένα αντικείμενο να ίπταται στον ουρανό του Ηρακλείου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε από την περιοχή των Μεσαμπελιών και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης με τα σχόλια να πάνε και έρχονται για το τι τελικά είναι αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Ηράκλειο.

Οι απόψεις είναι αντικρουόμενες και σε κάθε περίπτωση σίγουρα προκαλούν γέλιο στην σκληρή πραγματικότητα που διανύουμε με τοποθετήσεις να κάνουν λόγο για επίσκεψη εξωγήινων στο Ηράκλειο εν μία νυκτί.

Ενώ αναγνώστες του neakriti.gr υποστήριξαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντικείμενο που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο έχει κάνει την εμφανίση του πάνω από το Ηρακλείο, προσθέτοντας ότι κάτι ανάλογο είχαν δει προ ημερών στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και τη Ρογδιά.

Ευκρινέστατο UFO πάνω από την Κρήτη

Οι καλά γνωρίζοντες πάντως του αντικειμένου θεωρούν ότι στην ουσία πρόκειται για μία λήψη που τη στιγμή που έγινε και με την βοήθεια και του κατάλληλου φωτισμού αποτυπώθηκε η συγκεκριμένη εικόνα από τον φωτογραφικό φακό

Β.Μ

loading...