Η Αστροπολιτεία «Νέμεσις» ή «Τύχη», σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Η Αστροπολιτεία «Νέμεσις» ή «Τύχη», σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Η ώρα της απονομής συμπαντικής δικαιοσύνης είναι πολύ κοντά..

– “Ο γιγαντιαίος πλανήτης στον οποίον οι αστρονόμοι της Γαίας έχουν δώσει το όνομα “Τύχη”, είναι το σκάφος το οποίο εμείς ονομάζουμε “Νέμεσις” (με διάμετρο 42.000 χλμ) της 7ης Αποστολής, το οποίο στάθμευε στο εσωτερικό του Ήλιου.

Η “Νέμεσις” μετακινήθηκε προς την περιοχή που οι επιστήμονες σας ονομάζουν Νέφος του Όορτ (Oort cloud), για την υποδοχή της αστροπολιτείας “Φοίνιξ”, της ναυαρχίδας της 8ης Αποστολής του Διός και συνενώθηκε με τα άλλα σκάφη της 8ης Αποστολής που καταφθάνουν.

Λόγω της μεγάλης απόστασης δημιουργείται η αίσθηση ότι πρόκειται περί τεράστιου πλανήτη. Η εκτίμηση των αστρονόμων σας ότι πιθανόν η νέα αυτή σούπερ – Γαία να είναι ο Υπερίωνας Ήλιος που η Ελληνική Παράδοση ονόμαζε “Νέμεσις”, είναι εσφαλμένη, διότι το δίδυμο αιθερικό άστρο του Ήλιου σας χρειάζεται άλλου είδους επιστημονικά όργανα για τον εντοπισμό και την φωτογράφηση του, τα οποία δεν διαθέτει η γήινη τεχνολογία.

Η NASA γνωρίζει αλλά αποκρύπτει την αλήθεια. Οι δύο δορυφόροι της “Τύχης” είναι θυγατρικά σκάφη της “Νεμέσεως”..

Μηνύματα Ολυμπίων
[“Το Πέρασμα του Σειρίου” Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias

Η “Νέμεσις” είναι επανδρωμένη με ενσαρκωμένες και υπερβατικές οντότητες και είναι κατ’ εξοχήν πολεμικό σκάφος. Ανήκει στην “Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων” της Λύρας, της μεγαλύτερης και ισχυρότερης αποικίας της Αυτοκρατορίας της Μεγάλης Ανδρομέδας (Μ-31) στον Σπειροειδή Γαλαξία.

– Με ειδικές ουράνιες διατάξεις που φέρουν την ονομασία “Μώμος”, αξιολογείται από ειδική αποστολή που φέρει την ονομασία “Νέμεσις” το αξιόποινον ή όχι πράξεων ουρανίων οντοτήτων ή ανθρώπων. Ακολούθως αναλαμβάνει την εφαρμογή των αποφάσεων της “Νεμέσεως” αποστολή που την συνοδεύει με την ονομασία “Δίκη”. Οι ποινές που επιβάλλονται εφαρμόζονται αμέσως.

– Όσοι καταδικαστούν για σοβαρά εγκλήματα κατά ανθρώπων, μεταφέρονται στον αστερισμό του Κάνωπος* όπου τα βαρυτικά πεδία είναι τόσον ισχυρά, ώστε ουδείς δύναται να διαφύγει. Οι ψυχές των κακούργων εγκλείονται σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητος για αιώνες χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής. Εκεί μέσα ευρίσκονται σε ημιπαράλυτη κατάσταση και με πλήρη συνείδηση εκτίοντας την ποινή τους χωρίς δυνατότητα ενσάρκωσης, που είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

[“Η Επιστροφή Των Θεών”, Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias