Ο ΗΛΙΟΣ είναι ΠΥΛΗ. ΔΕΙΤΕ τι ΒΓΑΙΝΕΙ από ΜΕΣΑ του (video)

Ο ΗΛΙΟΣ είναι ΠΥΛΗ. ΔΕΙΤΕ τι ΒΓΑΙΝΕΙ από ΜΕΣΑ του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια απίστευτη εικόνα από ένα τεράστιο αντικείμενο που φαίνεται να βγαίνει και να απογειώνεται μέσα από τον ήλιο…

Η εικόνα, όπως μας δείχνει το video που ακολουθεί, είναι από το δορυφόρο SDO AIA304 στις 18 του Ιουλίου 2016.

Προσέξτε στο video το ίχνος της πορείας που αφήνει πίσω του και την “αναστάτωση” στην επιφάνεια του Ήλιου.

Πολύ δύσκολα μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί ως κάποιο φλεγόμενο κομμάτι που εκτινάχτηκε, καθώς η ευθύγραμμη, χωρίς καμπύλη, τροχιά του και το γεγονός ότι ανυψώνεται κάθετα στην διάμετρο του ήλιου και όχι σαν συνέχειά της, όπως θα όφειλε με βάση τους γνωστούς νόμους της φυσικής, δηλώνει το αυτονόητο: Δεν μπορεί να είναι κοσμική σκόνη ή κάποιο κοσμικό σωματίδιο, ούτε κάτι που μπορεί να σχετίζεται με τις εκδηλώσεις του Ήλιου.

Πρόκειται, μάλλον, για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο το οποίο είτε “ρουφάει” ενέργεια από τον Ήλιο είτε, πολύ πιθανότερο, βγαίνει μέσα από αυτόν και απογειώνεται…

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στην πιθανότητα της θεωρίας ο Ήλιος μας να είναι μία αστροπύλη, μία stargate. Αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη ή έστω ένδειξη, που τείνει να επιβεβαιώσει την θεωρία αυτή.

Σύμφωνα με μηνύματα που προέρχονται από τους Ολύμπιους, όπως τα μεταφέρει ο Γεράσιμος Καλογεράκης -τα οποία αρκετοί αμφιβάλουν για την αυθεντικότητά τους- Ο Ήλιος αποτελεί “ο ήλιος είναι μία κούφια σφαίρα μέσα στην οποία ναυλοχούν οι αρμάδες των σκαφών μας”.

Είναι ο Ήλιος μία Πύλη από την οποία μπαίνουν και βγαίνουν διαστημόπλοια άλλων διαστάσεων που έρχονται ή πηγαίνουν προς άλλες διαστημικές περιοχές;…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το video:

Incredible UFO Takes OFF On The Sun? July 18, 2016

diadrastika.com ‎