Ο Juncker ΔΗΛΩΣΕ ότι ΜΙΛΗΣΕ με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ; (video)

[02/07/2016 - 18:59]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια συγκλονιστική δήλωση έγινε από τον Jean-Claude Juncker, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πριν λίγε μέρες κατά την έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας σχετικά με το Brexit, στις Βρυξέλλες…

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, κατά δήλωση του στην πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρεται να μίλησε τις τελευταίες ημέρες με «αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών, οι οποίοι είναι πολύ ανήσυχοι, διότι θέτουν ερωτήσεις σχετικά με την πορεία που ακολουθεί η ΕΕ».

Ο Juncker συνιστά στους Ευρωπαίους να αντιληφθούν ότι οι εξωγήινοι δείχνουν μεγάλη φροντίδα για την Γη. Ωστόσο, ο πρόεδρος είπε ότι θα πρέπει να καθησυχάσουμε όσους μας παρατηρούν από μακριά ότι παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την εδραίωση της ειρήνης και της παγκόσμιας οικονομίας.

«Πρέπει να γνωρίζουme ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά ανησυχούν πολύ για εμάς. Έχουμε δει και ακούσει πολλούς ηγέτες άλλων πλανητών να είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι, διότι θέτουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την πορεία που ακολουθεί η ΕΕ. Γι ‘αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε τους Ευρωπαίους, καθώς και εκείνους που μας παρατηρούν από μακριά».

Αυτά φαίνεται πως δήλωσε ο Γιούνκερ στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και όσοι ήταν παρόντες δεν αντέδρασαν περίεργα…

Για πιο λόγο οι Εξωγήινοι να ενδιαφέρονται μόνο για την ΕΕ και όχι για ολόκληρο τον πλανήτη;

Άραγε τα εννοεί αυτά που είπε ή ετοιμάζουν κάποιο καλό και εφυέστατο κόλπο;…

Δυστυχώς, τα γαλλικά μας δεν είναι καθόλου καλά για να επιβεβαιώσουμε του λόγου το αληθές (αλλά η διασταύρωση έρχεται από εδώ) . Όσοι γνωρίζετε, ακούστε πολύ προσεχτικά τα video που ακολουθούν:

Εδώ στο facebook

https://youtu.be/ZD0mLCXic78

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ