Τάφοι

Κατά καιρούς ανακαλύψεις γιγάντιων ή ακόμα και μικρών περίεργων σωμάτων ανακοινώνονται από αρχαιολόγους και ερευνητές, οι περισσότεροι το ακούνε με ένα ειρωνικό μειδίαμα ενώ λίγοι τις παίρνουν στα σοβαρά.

Τελικά τι συμβαίνει;

Είναι προϊόν φαντασίας, απάτης, είναι όντως εξωγήινοι ή μήπως ζούσαν και ζουν ανέκαθεν ανάμεσα μας; Άς δουμε μερικές από αυτές τις ανακαλύψεις…

Κιγκάλι, Ρουάντα -2011

Σύμφωνα με μια επιστημονική έκθεση που κατατέθηκε από μια ομάδα ανθρωπολόγων κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην Κεντρική Αφρική, αποκαλύφθηκαν 200 γιγαντιαία εξωγήινα σώματα που είχαν εγκλωβισθεί για πέντε και πλέον αιώνες.

Μετά την ανακάλυψη, οι δημογέροντες του χωριού προέτρεψαν τους ανθρώπους να φύγουν και μερικές γυναίκες έφυγαν ουρλιάζοντας κρατώντας τα βρέφη τους στην αγκαλιά τους, λίγο μετά που είδαν το ανατριχιαστικό θέαμα.

Αλλά η ανακάλυψη αυτή στην Αφρική είναι μόνο η τελευταία από μια σειρά ανακαλύψεων «εξωγήινων σωμάτων» που πάει πίσω σχεδόν εβδομήντα χρόνια, από ότι τουλάχιστον γνωρίζουμε.

aliens or fantasy 01

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;
Αυτό το πλάσμα φαίνεται να έχει δύο όψεις

Κίνα- Παράξενα σώματα εξωγήινων

Φαίνεται ότι, εάν οι ανθρωπολόγοι και οι αρχαιολόγοι σκάβουν με επιμονή, αρκετά βαθιά, και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αργά ή γρήγορα «εξωγήινα σώματα» θα βρεθούν.

Το 1937 ήταν μια χρονιά ορόσημο τέτοιων ανακαλύψεων στην Κίνα. Αυτό ήταν το έτος που ανακαλύφθηκαν αρκετά σκελετωμένα πτώματα εξωγήινων σύμφωνα με ισχυρισμούς πολλών. Όλοι είχαν τεράστια κεφάλια – και θάφτηκαν σε σπηλιές, κοντά εκεί που βρέθηκαν οι μυστηριώδεις δίσκοι Dropa .

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;
Ειδώλιο της δυναστείας των Χαν

Πριν από μερικά χρόνια αρχαιολόγοι έσπασαν κατά λάθος μια μικρή πυραμίδα στην Αίγυπτο και ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν ένα τεράστιο, εξωγήινο ον – που έμοιαζε με ανθρωποειδές. Αντίθετα από τους περισσότερους αρχαίους Αιγυπτίους, το πτώμα δεν είχε μουμιοποιηθεί, δεν είχε αυτιά ή μύτη, είχε ένα πολύ μεγάλο φαρδύ στόμα και δεν διακρινόταν γλώσσα.
Αυτό το περίεργο σώμα μπορεί να εξηγηθεί ότι ανήκε σε έναν εξωγήινο – ή θα μπορούσε να ήταν ένας γίγαντας – σκλάβος , θαμμένος ζωντανός , που του είχαν κόψει τη γλώσσα, αφού οι Αιγύπτιοι ήταν γνωστό ότι το έκαναν αυτό αν πέθαινε ο κύριος ενός σκλάβου.

Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται εκεί για τους περισσότερους , εκτός από τη μαρτυρία εκείνων που ανακάλυψαν τον τάφο, όπου βρέθηκαν τα λείψανα. Ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν σπαρμένα παράξενα αντικείμενα στο δάπεδο του ταφικού θαλάμου.

Μεταξύ των κειμηλίων, η ομάδα βρήκε επίσης έναν μαυρισμένο δίσκο από άγνωστο μέταλλο, χαραγμένο με άγνωστα σύμβολα – που δεν ήταν τα αναμενόμενα ιερογλυφικά της Αιγύπτου. Βρήκαν επίσης μικρές πέτρινες πλάκες που απεικόνιζαν εικονογράμματα από αστέρια, πλανήτες και περίεργα μηχανήματα.

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;
Ένα υποτιθέμενο κρανίο εξωγήινου γίγαντα ανακαλύφθηκε από κατάπληκτο ερευνητή

Το πτώμα δεν ήταν τυλιγμένο, ούτε ντυμένο, με ένα παραδοσιακό αιγυπτιακό σάβανο ή περιβολή, αλλά με ένα περίεργο μεταλλικό χιτώνα. Τα πόδια του ήταν στολισμένα με παπούτσια ή παντόφλες που είχαν εμφάνιση και αίσθηση παρόμοια με το βινύλιο.

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;
Ένα παράξενο εξωγήινο ον που φορούσε κράνος

Ο ίδιος ο τάφος ήταν περίεργος. Οι πέτρες στην είσοδο έπρεπε να είχαν καταστραφεί, όχι από την ομάδα των αρχαιολόγων γιατί ο βράχος ήταν τηγμένος και είχε λειώσει. Μέσα στον απόκοσμο ταφικό θάλαμο, τα εσωτερικά τοιχώματα φαινόντουσαν γυαλισμένα και εν μέρει καλυμμένα με λεπτά φύλλα, από μια ουσία που είχε την σύσταση του μολύβδου.

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;

Ο εκπληκτικός αστροναύτης στη Τουρκία

Χρόνια αργότερα – μακριά από την Αίγυπτο – αρχαιολόγοι – σπηλαιολόγοι της Τουρκίας σχεδόν σκοντάψαν πάνω σε ένα παράξενο πτώμα, καθώς εξερευνούσαν μια απομακρυσμένη σπηλιά στο βουνό: ένα μερικώς μουμιοποιημένο πυγμαίο εξωγήινο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά προσδιορίστηκε, ότι αν ήταν δολοφονία είχε γίνει χιλιάδες χρόνια πριν οι εξερευνητές των σπηλαίων τον ανακαλύψουν.

Αργότερα, ιατροδικαστές στην Κωνσταντινούπολη τον χρονολόγησαν στο τέλος της εποχής των παγετώνων. Πιο περίεργο από το μουμιοποιημένο πτώμα (το πτώμα δεν ήταν ψηλότερο από τα τρισίμισυ πόδια κατά τη διάρκεια της ζωής του) ήταν ο περίεργος τόπος ταφής, όπου η ομάδα των εξερευνητών βρήκε το σώμα: ένα βαρύ, με περίεργο σχήμα φέρετρο που απαρτιζόταν από ορισμένα αφρώδη, σαν κρυστάλλινα υλικά.

Παθολόγοι που μελέτησαν το πτώμα συμφώνησαν ότι ήταν ανθρωποειδές και δεν ήταν ένα είδος πιθήκου.

Όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου ήταν παρόμοια με έναν άνθρωπο εκτός από μια συγκλονιστική διαφορά : τα μάτια που ήταν τρεις φορές μεγαλύτερα από τα μάτια ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Επίσης, έμοιαζαν περισσότερο με ερπετού μάτια, παρά ενός θηλαστικού. Όλοι έμειναν κατάπληκτοι που το σώμα έδειχνε τόσο μικρά σημάδια φθοράς.

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;
Με ποια τεχνολογία έχουν κοπεί αυτές οι γιγαντιαίες πέτρες;

Πίσω στην Αφρική, σαράντα μαζικοί τάφοι σύμφωνα με πληροφορίες ανακαλύφθηκαν σε ανασκαφή. Οι μεγάλοι λάκκοι πηλού περιείχαν εκατοντάδες από καλά διατηρημένα πτώματα.

Υποτίθεται, ότι τα λείψανα των απόκοσμων πλασμάτων ήταν ψηλά – επτά πόδια, μήκους ίσως και μεγαλύτερου – αλλά παρά το μέγεθος των ποδιών, των χεριών και των κορμών των πλασμάτων, τα κεφάλια τους περιγράφονται ως τεράστια – και σαφώς δυσανάλογα , σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Τάφοι "εξωγήινων" ή προϊόν φαντασίας;
Η κοιλάδα «the Moon Mountain Dragons» κατέχει επίσης μυστικά

Τα εν μέρει μουμιοποιημένα λείψανα των αινιγματικών πλασμάτων δεν έδειχναν στοιχεία φυσιολογικών ανθρώπινων χαρακτηριστικών.

Ένας από την επιστημονική ομάδα αποκάλεσε την ανακάλυψη σημαντική και εντυπωσιακή.

Μια εξονυχιστική εξερεύνηση της περιοχής γύρω από το νεκροταφείο δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος από τυχόν περίεργα αντικείμενα ή τεχνουργήματα ή τα αποκαλυπτικά ερείπια ενός αρχαίου, κατεστραμμένου διαστημόπλοιου. Εικάζουν ότι σταδιακά, το πλήρωμα υπέκυψε από κοινές μεταδιδόμενες ασθένειες της Γης.

Ποιος έθαψε τον τελευταίο από τους υποτιθέμενους εξωγήινους είναι άγνωστο … όπως και τόσα άλλα πράγματα σχετικά με αυτή τη τελευταία ανακάλυψη των τάφων των «εξωγήινων».

Περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν, παρά εξηγούνται με λογικό επιστημονικό τρόπο.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

thecuriosityofcat