Το ΜΠΛΕ ΑΣΤΕΡΙ των ΧΟΠΙ επανΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ – ΕΙΝΑΙ οι ΘΕΟΙ ΚΟΝΤΑ; (video)

[03/08/2016 - 12:05]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Κάτι πολύ παράξενο φαίνεται πως συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και όλοι αρχίζουν σιγά-σιγά να ψιθυρίζουν για την επιστροφή των θεών σύμφωνα με διάφορες προφητείες και ειδικότερα των Χόπι…

Τον Μάιο του 2016, ένα μυστηριώδες άστρο ή πλανήτης είχε εμφανιστεί στους ουρανούς της Αριζόνας, της Ισπανίας και της Αγγλίας. Μαρτυρίες και φωτογραφίες από την θέαση, υπήρξαν πολλές.

Επίσης, το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, το παράξενο “μπλε αντικείμενο” έγινε ορατό και στις περιοχές Manchester και Liverpool στις 3 Μαίου, αλλά και την επομένη στο Coventry, από την May Hall στην προσπάθειά της να “αποθανατίσει” γραμμές αεροψεκασμών-chemtrails.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες:

Το ΜΠΛΕ ΑΣΤΕΡΙ των ΧΟΠΙ

Πρόσφατα, την 1η Αυγούστου ο Mathew Rogers, καθώς βιντεοσκοπούσε τον Ήλιο, στο Lincolnshire της Βρετανίας, πρόσεξε αυτό που είδαν και οι προηγούμενοι. Κάποιο λένε ότι μπορεί να είναι ο Νιμπίρου.

Δείτε το video:

https://youtu.be/KVXAbzfu684

Μπορεί, όλες αυτές οι αναφορές περί του μυστηριώδους “μπλε αντικειμένου” στον ουρανό να αποτελούν την ίδια σύμπτωση: “λάμψεις” ή σφάλμα του φακού;

Ή μήπως πραγματικά βρισκόμαστε στην θέαση του Μπλε Αστεριού Kachina, όπως το αποκαλούν οι Χόπι;

Και μήπως αυτό σημαίνει ότι ο καιρός των θεών και των καθαρμών είναι πάρα πολύ κοντά;

Σύμφωνα με την προφητεία των Χόπι, όταν το Blue Star Kachina κάνει την εμφάνισή του, τότε το «μέλλον του Πέμπτου Κόσμου» έχει ήδη αρχίσει.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον μέσα από τα μάτια των προφητών Χόπι. Οι Χόπι είχαν «οδηγίες» να μιλήσουν περί του «Μεγάλου Καθαρμού», όταν η ανθρωπότητα ήταν πολιτισμένη, αλλά έτεινε να γίνει απρόσεκτη και να οδηγηθεί στην αυτοκαταστροφή.

Είπαν ότι, στην πορεία, ο ανεπτυγμένος κόσμος θα έχει ορισμένα προβλήματα. Οι άνθρωποι θα ξεβολευτούν, λόγω πολλών μεταβολών, οπότε και θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές για να βρουν νέους τρόπους ζωής.

Λέγεται ότι μετά την εμφάνιση του μπλε Kachina, θα έρθει ο Ερυθρός Kachina και θα φέρει την «Ημέρα του καθαρισμού». Την ημέρα αυτή η Γη και όλη η ζωή όπως την ξέρουμε θα αλλάξει για πάντα.

Το πρώτο «σκέλος» των προφητειών Χόπι, πραγματοποιήθηκε. Αν στην επόμενη εμφάνιση του παράξενου μπλε άστρου ή πλανήτη, δούμε και ένα κόκκινο, τότε, ίσως θα πρέπει να πάρουμε τις προφητείες των Χόπι πολύ σοβαρά…

diadrastika.com ‎

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ