Κρυστάλλινα Κρανία από Όλον τον Πλανήτη (National Geographic)

Κρυστάλλινα Κρανία από Όλον τον Πλανήτη

Τα Κρυστάλλινα κρανία δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο ή τρομερά μυστηριώδη. Χιλιάδες παράγονται κάθε χρόνο στη Βραζιλία, την Κίνα και τη Γερμανία.

Αλλά ορισμένα από αυτά τα μακάβρια αντικείμενα έχουν πυροδοτήσει έντονο ενδιαφέρον και διαμάχη μεταξύ αρχαιολόγων, επιστημόνων, πνευματιστών, και αξιωματούχων για περισσότερο από έναν αιώνα.

Υπάρχουν ίσως μια δωδεκάδα από αυτά τα σπάνια κρανία κρυστάλλου σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.

Μερικά είναι πεντακάθαρα, από έγχρωμο χαλαζία, μερικά είναι σε ανθρώπινο μέγεθος και με πολύ μικρές λεπτομέρειες, ενώ άλλα είναι μικρότερα και λιγότερο εκλεπτυσμένα. Όλα είναι πιστεύεται ότι προέρχονται από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική.

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα κρανία ήταν σκαλισμένα χιλιάδες ή ακόμη και δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, από έναν αρχαίο πολιτισμό μεσοαμερικανικών. Άλλοι νομίζουν ότι μπορεί να είναι λείψανα από το θρυλικό νησί της Ατλαντίδας ή απόδειξη ότι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τους Αζτέκους κάποια στιγμή πριν από την ισπανική κατάκτηση.

Αρκετά κρυστάλλινα κρανία εξετάστηκαν και αναλύθηκαν πρόσφατα με ηλεκτρονικά μικροσκοπία από το Βρετανικό Μουσείο και το Ίδρυμα Smithsonian τα οποία αποκάλυψαν ότι κάποια σημεία από αυτά τα κρανία, μπορούν να γίνουν μόνο από σύγχρονο εξοπλισμό.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Legend of the 13 Crystal Skulls Revealed in 2017 Documentary

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Legend of the 13 Crystal Skulls Revealed in 2017 Documentary

Αναστάσιος Ντίνος – apocalypsejohn.com

loading...