Τα Μυστικά Οφέλη της Παραδοσιακής Λεμονάδας που δεν ήξερες!

[10/08/2016 - 09:30]

Η αγνή, παραδοσιακή λεμονάδα, από τους καρπούς της λεμονιάς μας, δεν αποτελεί απλά ένα δροσερό, εύγευστο ρόφημα. Πρόκειται για ένα θαυματουργό ποτό, με εντυπωσιακά οφέλη.

Διαβάστε μερικά:

Τα μυστικά οφέλη της λεμονάδας:

Ήξερες πως μάχεται δυναμικά τον καρκίνο;

Σε μια μελέτη του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Βαλτιμόρης, αναφέρεται η αποτελεσματικότητα του χυμού των λεμονιών στη χημειοθεραπεία και στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων. Το σημαντικότερο δε, είναι, πως ο χυμός λεμονιού δεν επιδρά στα υγιή κύτταρα, αλλά καταστρέφει μόνο τα καρκινογόνα κύτταρα, συγκεκριμένα των καρκίνων του εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων, του παγκρέατος κ.α.

Φίλη του πεπτικού συστήματος:

Χαρακτηρίζεται από τις διαιτητικές της ιδιότητες, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το πεπτικό μας σύστημα.

Δερματικές παθήσεις και λεμόνι:

Οι “παλιές” γνώστριες (θείες, γιαγιάδες), λένε πως για την αντιμετώπιση του εκζέματος, δημιουργούμε ένα μείγμα από το χυμό ενός ώριμου λεμονιού με παρθένο ελαιόλαδο και μετά κάνουμε επάλειψη στην επιφάνεια, πολλές φορές την ημέρα. Ο χυμός λεμονιού έχει δοκιμαστεί επίσης με καλά αποτελέσματα, σε πλάκες ψωρίασης περιορίζοντας την έκταση της βλάβης αλλά και τη φαγούρα.

Προσφέρει συνολικό καλό:

Είναι ένα φυσικό αντισηπτικό που παρεμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων, τονώνει το ενδοκρινικό σύστημα, μειώνει τη χοληστερίνη, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία.

Μας θωρακίζει:

Ένα ζεστό ρόφημα με χυμό λεμονιού, χάρη στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, μαζί με μέλι, δυναμώνει τον οργανισμό μας και βοηθά τη θεραπεία κατά των κρυολογημάτων, γρίπης, πονόλαιμου και άσθματος.

Πραγματικός πολεμιστής:

Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τη θεραπεία πολλών ασθενειών όπως αναιμία, λευχαιμία, πλευρίτιδα, ραχίτιδα, αφροδίσια νοσήματα, πεπτικό έλκος, εντερίτιδα, σκωληκοειδίτιδα, ίκτερος, γρίπη, διάφορες καρδιακές παθήσεις, βρογχίτιδες, βήχας, δερματικές παθήσεις, έρπης, νευραλγίες, αιμορροΐδες, αϋπνία, νευρικότητα, ρευματικός πυρετός, αρθρίτιδα, πέτρες στη χολή, ηπατική ανεπάρκεια, πυρετός, κλπ.

Extra tip:

Σέρβιρε την επόμενη λεμονάδα που θα φτιάξεις, με πολλά παγάκια και φύλλα δυόσμου!

Φωτό από: www.newretirement.com

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

tsemperlidou.gr
μέσω Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ