Οι Ουράνιοι Οδοί Επιστροφής Άνοιξαν

Οι Ουράνιοι Οδοί Επιστροφής Άνοιξαν

Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ = ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ= ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ = ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΚΙΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ= Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ = Η ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΥΝΕΠΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΝ ΑΕΝΑΟΝ ΚΥΚΛΙΚΗΝ ΔΟΜΙΚΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ, ΕΞΕΠΝΕΥΣΕΝ ΘΕΙΟΥΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΠΥΡΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΟΜΟΙΑ.

ΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ, ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΝ ΠΟΡΕΙΑΝ, ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟΝ ΕΝΕΔΥΟΝΤΟ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΕΝΔΥΜΑ ΗΤΟ ΤΟ ΠΥΚΝΟΝ ΓΗΪΝΟΝ ΙΜΑΤΙΟΝ!

ΚΑΘΕ ΕΝΔΥΜΑ ΕΙΧΕ ΤΑΣ ΙΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΝΙΚΑΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΟΥΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑΣ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ ΕΝΕΔΥΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΤΕΘΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΩΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΑ, ΗΧΟΥΣΑΝ ΕΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΛΥΠΤΟΝ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ, ΠΥΡΦΟΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΟΥΣΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΖΩΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΕΝΕΔΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΖΟΦΕΡΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ ΤΗΣ ΠΥΚΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΙΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑΝ, ΤΗΝ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗΝ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΙΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑΝ ΠΟΡΕΙΑΝ ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ!

ΗΛΘΟΝ ΙΝΑ ΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗΝ, ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑΝ ΤΟ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ» ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΝ ΤΟ «ΕΝΕΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ», ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΥΚΝΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ “ΓΑΙΑ – ΧΘΩΝ”, ΚΑΘ’ ΟΝ ΒΑΘΜΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΕΦΙΚΤΟΝ, ΕΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ Ή ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΥΤΟ ΔΟΜΕΙ!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΝ ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΓΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ, ΑΛΛΟΙ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΝ, ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΠΕΣΟΝ ΕΙΣ ΛΗΘΗΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ!

ΗΓΓΙΚΕΝ ΔΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΠΙΝΘΗΡΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΕΝΥΠΝΙΟΥ!

Η ΘΕΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΛΕΙ ΗΧΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΣ ΠΡΟΒΟΛΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ ΗΚΟΥΣΟΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΟΝ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗΝ ΚΑΙ ΕΝΕΘΥΜΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡΦΟΡΑΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΤΩΝ.

ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ ΗΓΕΡΘΗΣΑΝ!!!

ΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑΙ ΟΔΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΗΝΕΩΧΘΗΣΑΝ!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ μέσω ellaniapili