Συναρπαστικό βίντεο Αποκαλύπτει την Αλήθεια για τους Nephilim

Συναρπαστικό βίντεο Αποκαλύπτει την Αλήθεια για τους Nephilim

Αρχαία κείμενα αναφέρουν λεπτομερώς πώς οι Νεφελίμ έζησαν στη Γη και δημιουργήθηκε χάος και καταστροφή.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με τους Νεφελίμ και τα λεγόμενα των έκπτωτων Αγγέλων; Πιστεύετε ότι είναι απλά μυθολογικά πλάσματα που δημιουργήθηκαν από τη φαντασία της ανθρωπότητας;

Ή μήπως είναι δυνατόν, όπως πολλά αρχαία κείμενα δείχνουν, ότι οι Νεφελίμ και έκπτωτοι άγγελοι ήταν πραγματικοί, και περιπλανιόταν στη Γη στο μακρινό παρελθόν;

Ξεκινώντας από την αρχή, πρέπει να καταλάβουμε ότι ακόμα και σήμερα στον 21ο αιώνα, η λέξη «Nephilim» δεν είναι απολύτως κατανοητή. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών, οι μελετητές έχουν προτείνει μια σειρά από ετυμολογίες, μεταξύ των οποίων: «Έκπτωτοι»,«αποστάτες», ακόμη και «εκείνοι που προκαλούν τους άλλους να πέσουν».

Αλλά ανεξάρτητα από το όνομά τους και την έννοια, οι Νεφελίμ έχουν θεωρηθεί από καιρό ως τα γιγαντιαία όντα που κατοικούσαν τον πλανήτη μας.

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί συγγραφείς υποστήριξαν ότι οι Νεφελίμ θα μπορούσαν να ήταν ένα αρχαίο εξωγήινο είδος που κατοικούσε στην Γης μας. Αυτή η θεωρία, ενώ σε μεγάλο βαθμό είναι σε αντίθεση με τους σκεπτικιστές, έχει γίνει αποδεκτή από πολλούς ανθρώπους.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι βασίζεται σε διάφορα κείμενα και ερμηνείες από τα μυστηριώδη όντα που κυριάρχησαν σε όλο τον πλανήτη πριν από το Μεγάλο Κατακλυσμό.

Νεφελίμ

Σε πολλά αρχαία κείμενα, αναφέρονται ως γίγαντες και μερικά αρχαία κείμενα προτείνουν ότι αυτά τα όντα μυστήριο είναι στην πραγματικότητα οι απόγονοι των έκπτωτων αγγέλων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στην εβραϊκή Βίβλο, η λέξη «Nephilim» εμφανίζεται δύο φορές, και τις δύο φορές στην Τορά, Η πρώτη είναι στη Γένεση 6: 1-4, λίγο πριν από την ιστορία με την κιβωτό του Νώε, και η δεύτερη είναι 13: 32- 33 όταν στην Χαναάν ανέφεραν ότι είδαν «τρομακτικούς γίγαντες».

Νεφελίμ

Ο Σαμουήλ 21:20 προσφέρει ακόμη μια λεπτομερή περιγραφή για το πώς έμοιαζαν τα αινιγματικά πλάσματα:»Και υπήρχε και πάλι πόλεμος στη Γαθ, όπου υπήρχε ένας άνθρωπος με μεγάλο ανάστημα που είχε έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι και έξι δάχτυλα σε κάθε πόδι; είκοσι τέσσερα σε αριθμό και ο ίδιος καταγόταν από τους γίγαντες.»

Αλλά ίσως το πιο σημαντικό «αρχαιολογικό» στοιχείο που υποστηρίζει την ύπαρξη αυτών των όντων είναι το 2000-ετών Βιβλίο των Γιγάντων, που περιγράφει πώς καταστράφηκαν αυτά τα όντα.

Το αινιγματικό και κάπως αμφιλεγόμενο βιβλίο των γιγάντων ανακαλύφθηκε πριν από 50 χρόνια. Βρέθηκε στις σπηλιές του Κουμράν ανάμεσα σε χιλιάδες αντίκες παπύρους που προσφέρουν εξαιρετικά σημαντική εικόνα για το παρελθόν μας.

Αλλά εκτός από τα πολυάριθμα κείμενα και άρθρα που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να διαβάσετε σχετικά με τους Νεφελίμ, αυτό το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα.

THE NEPHILIM-Full Documentary

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος
apocalypsejohn.com