Το ΜΥΣΤΙΚΟ του PROXIMA-B που

Το ΜΥΣΤΙΚΟ του ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗ που «ΑΝΑΓΚΑΣΕ» την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μόλις πρόσφατα αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν πλανήτη που φαίνεται να έχει πολλά κοινά με την Γη και εικάζεται σοβαρά ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει ζωή. Αλλά τα πράγματα έχουν και ένα μυστηριώδες παρελθόν. Τον πλανήτη ονόμασαν Proxima B και απέχει μόλις 4,37 έτη φωτός ενώ περιφέρεται γύρω από το άστρο Εγγύτατος (Proxima) του Κενταύρου. Σύμφωνα με τις επιστημονικές αναλύσεις θα μπορούσε να διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να είναι κατοικήσιμος. Αλλά… μήπως είναι ήδη;…

Περίεργο ενδιαφέρον μυστικών υπηρεσιών

Στο βιβλίο Beyond the Light Barrier της Elizabeth Klarer, φαίνεται να υπάρχουν τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με επαφές με ευφυείς μορφές ζωής από το σύστημα των αστέρων Proxima Centauri…

Ήδη από το 1984 το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο της, το οποίο επίσης προσέλκυσε την προσοχή των Ηνωμένων Εθνών και  πολλών χωρών, ιδίως, της Αμερικής και της Ρωσίας. Η Klarer χειροκροτήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων που αντιπροσώπευαν είκοσι δύο έθνη, όπου έδωσε μια ομιλία σχετικά με τις γνώσεις της για τα μυστικά του φωτός.

Το ΜΥΣΤΙΚΟ του PROXIMA-B που "ΑΝΑΓΚΑΣΕ" την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του
Ελίζαμπεθ Κλάρερ

Η μακαρίτισσα πια Elizabeth Klarer, γεννήθηκε στο Mooi River – Natal της Νότιας Αφρικής. Στην ηλικία των επτά ετών είχε την πρώτη της “συνάντηση” με έναν “αλλοδαπό” έξω από αγρόκτημα των γονέων της, στα Midlands KwaZulu.

Ισχυρίστηκε ότι είδε μια κατακόρυφη πτώση ενός μετεωρίτη ο οποίος αναχαιτίστηκε από ένα ασημί δίσκο λουσμένο σε μια περλέ λάμψη.

Μετά το περιστατικό, η Klarer αποκάλυψε ότι λάμβανε περιστασιακά τηλεπαθητικά μηνύματα από έναν εξωγήινο με το όνομα Akon.

Η τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ τους κράτησε πολλά χρόνια, ώσπου τελικά το 1956 στην περιοχή Rosetta του Natal στον λόφο “Ιπτάμενο Δίσκο” (flying Saucer Hill όπως η ίδια τον ονόμασε), φίλοι του Akon και πλήρωμα ενός μεγάλου σκάφους την υποδέχτηκαν και την οδήγησαν στο διαστημόπλοιό τους.

Το ΜΥΣΤΙΚΟ του PROXIMA-B που "ΑΝΑΓΚΑΣΕ" την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του
Η Ελισάβετ τράβηξε μία φωτογραφία από το σκάφος του Akon. (Michael Hesemann).
Το ΜΥΣΤΙΚΟ του PROXIMA-B που "ΑΝΑΓΚΑΣΕ" την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του

Οι εξωγήινοι την ταξίδεψαν στον πλανήτη Meton στο σύστημα Proxima Centauri, όπου έμεινε για τέσσερις μήνες και γέννησε το “διαστημικό παιδί” της, ένα αγοράκι τον Ayling.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δυστυχώς, λόγω των διαφορετικών δονήσεων του μαγνητικού πεδίου του Meton σε σύγκριση με της Γης, η καρδιά της δεν ήταν σε θέση να προσαρμοστεί στις νέες πιέσεις και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Γη. Η επικοινωνία δεν διακόπηκε αλλά συνεχίστηκε με τον Akon και τον γιο της μέσα από ολογραφικές προβολές.

Φαντασία ή πραγματικότητα;

Μπορεί όλο αυτό να μοιάζει με ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, μα… πολλά άλλα παρόμοια έχουν γραφτεί και γυριστεί σε ταινίες… Γιατί κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες και υπουργεία άμυνας δεν έδειξαν και για εκείνα τόσο μεγάλο ενδιαφέρον;…

Θα ήταν υπερβολικό να υποθέσουμε ότι όσα αναφέρει για τις περιπέτειές της, τις εμπειρίες, τις πληροφορίες και την επίσκεψή της στον πλανήτη που “ανακάλυψαν” πρόσφατα… είναι αληθινά;

Μας θυμίζει λίγο την φυλή των Ντόγκον που αν και πρωτόγονη, γνώριζαν πράγματα για τον Σείριο που οι αστρονόμοι ανακάλυψαν χρόνια αργότερα…

Πρόγραμμα αποκάλυψης;…

Σύμφωνα με τα παραπάνω, όλα δείχνουν ότι ο πλανήτης Meton είναι αληθινός. Όσοι ενδιαφέρθηκαν και μελέτησαν τις πληροφορίες της Klarer, γνωρίζουν πολύ περισσότερα για τις ευφυείς μορφές ζωής από το σύστημα των αστέρων Proxima Centauri και η πρόσφατη ανακοίνωση της ανακάλυψης μιας γης σαν την δική μας, του Proxima-b, σε τροχιά γύρω από το Proxima Centauri, είναι μόνο ένα πρώτο βήμα του προγράμματος αποκάλυψης εξωγήινων…

Με βάση το βιβλίο της Klarer, οι ιθύνοντες ξέρουν πολύ καλά ότι στο σύστημα Κενταύρου υπάρχει πολιτισμός ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιστημονικά και τεχνικά προηγμένος και, επίσης, ότι έχει την υλική, θεωρητική και πνευματική γνώση που μπορεί να ενσταλάξει έμπνευση σε επιστήμονες αλλά και απλούς ανθρώπους της Γης.

Αν πραγματικά ισχύουν όλα αυτά στο βιβλίο της Klarer, τότε, η ανακάλυψη των αστρονόμων, ίσως, δεν είναι τυχαία, αλλά να αποτελούσε μία προσπάθεια δεκαετιών. Ενδεχομένως, να είχαν ήδη ανακαλύψει τον πλανήτη και απλά τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί στον απλό κόσμο παγκοσμίως, καθώς όπως φημολογείται οι εξωγήινοι “πιέζουν” την “Σκιώδη Κυβέρνηση” για την αποκάλυψή τους.

Δείτε και τα σχετικά βντεάκια

Elizabeth Klarer, ET Contactee from Alpha Centauri 1of4

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Elizabeth Klarer, ET Contactee from Alpha Centauri 2of4

Elizabeth Klarer, ET Contactee from Alpha Centauri 3of4

Elizabeth Klarer, ET Contactee from Alpha Centauri 4of4

Proxima b: Earth-Mass World Found in Habitable Zone at Proxima Centauri / diadrastika.com‎