Μυστήριο με Νησί που «Κόβει Βόλτες» μέσα σε Λίμνη!

Ένα ιδιόμορφο κυκλικό νησί με το όνομα «Το μάτι» έχει καταφέρει να γίνει διάσημο τις τελευταίες εβδομάδες.

«Το μάτι» που βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Παρανά κοντά στην πρωτεύουσα της Αργεντινής το Μπουένος Άιρες, δεν είναι ένα συνηθισμένο νησί. Αντιθέτως είναι ένα μικρο στρογγυλό νησί που βρίσκεται σε μια κυκλική λίμνη και… κινείτε!

Ανακαλύφθηκε από ομάδα τηλεοπτικού συνεργείου που εργάζονται για την προ-παραγωγή μια ταινίας μυστηρίου στην περιοχή η οποία βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που έχουν σχέση με ΑΤΙΑ, φαντάσματα και άλλα παραφυσικά φαινόμενα, σύμφωνα με το stuff.co.nz.

«Το μέρος ήταν καταπληκτικό και εξαιρετικά παράξενο», είπε ο σκηνοθέτης Sergio Neuspiller. «Ανακαλύψαμε ότι το νερό είναι εξαιρετικά σαφής κρύο, κάτι εντελώς ασυνήθιστο για την περιοχή.»

«Ο βυθός με την σειρά του είναι σκληρός, σε αντίθεση με τα βαλτώδη έλη που το περιβάλλουν. Το τμήμα στο κέντρο της λίμνης κέντρο επιπλέει. Δεν ξέρουμε για το τι, αλλά επιπλέει.»

Η ομάδα έκτοτε ξεκίνησε μια εκστρατεία στην πλατφόρμα Kickstarter, σε μια προσπάθεια να διερευνήσει περαιτέρω το μυστήριο.

Η είδηση με το νησί που κινείτε έλαβε μεγάλες διαστάσεις στο εξωτερικό, ειδικά στο χώρο του παραφυσικού, με μερικούς να «ξεφεύγουν» στις ερμηνείες τους και να λένε ότι μπορεί να πρόκειται για βάση… εξωγήινων!

Ηλίας Σιατούνης

crashonline.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...