Κεραυνοί στο Ιόνιο 9/9/2016

11 Σεπτέμβριος 2016

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

Στις 9/9/2016 μεταξύ 22.00-23.30 παρετηρήθησαν μεγάλες αθόρυβες αστραπές και λάμψεις,λευκού χρώματος και τα δύο,στο Ιόνιο, περιοχη Παξών.

Κατόπιν ερώτησης, ελήφθη μήνυμα των Ολυμπίων το οποίο έλεγε:

<Ηλεκτρίζουμε την ατμόσφαιρα δημιουργώντας ηλεκτρονικό φράγμα για καταστροφή και σύλληψη αποστατικών σκαφών.Το φαινόμενο δεν είναι βλαβερό για εσας και είναι ορατό από συγκεκριμένα σημεία παρακολούθησης>.

Υπ΄όψιν ότι αποστατικά σκάφη υπάρχουν μόνο σε υπόγειες βάσης της Γης, τα οποία επανειλλημένως προσπάθησαν να φύγουν αλλά απέτυχαν. Ουδέν αποστατικό σκάφος μπορεί να εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα εδώ και πολύ καιρό, καθόσον καταστρέφεται από τα Ανδρομέδια-Ολύμπια σκάφη.

Σχόλιο diadrastika: Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες «Και στην Κορινθία παρόμοιο φαινόμενο. Μεταξύ 7.30 – 11 μ.μ».

Ενδεχομένως όλα αυτά να σχετίζονται με περίεργες λάμψεις που έγιναν αντιληπτές στο όρος Αιγάλεω το ίδιο περίπου διάστημα με τους κεραυνούς και λάμψεις στο Ιόνιο.

Όμως, το ίδιο φαίνεται να συνέβη και στην Κορσική πριν ένα μήνα, όπου εντελώς συμπτωματικά έχουμε και ένα μοναδικό video από αυτό ακριβώς: ιπτάμενα αντικείμενα καταστρέφονται από κεραυνό.

Σημ. Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο δεν έχει σχέση με το θέμα ή την περιοχή -απλά έπρεπε να υπάρχει μία φωτογραφία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.