Η ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΑΔΑ “ΧΙΜΑΙΡΑ”

Η μυστική αρνητική ομάδα που κατήλθε στην Γη από τον Ωρίωνα, με την κωδική ονομασία “Χίμαιρα”, μετά την εισβολή στο Κονγκό το 1996, απαρτίζεται από αυτούς που αποκαλούνται “Άρχοντες” και έχει διεισδύσει στους στρατούς όλων των μεγάλων εθνών. Αυτή η ομάδα ελέγχει κρυφά τη συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες ανήκουν στο στρατό των ΗΠΑ.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ομάδα και τις μυστικές συμφωνίες που έχει επιβάλει στις ηγεσίες όλων των εθνικών στρατών σε όλο τον κόσμο με σκοπό να εμποδίσει και να σβήσει όλα τα ίχνη κάθε καλοπροαίρετη εξωγήινης επαφής, ανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η Γη εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο πολέμου μεταξύ πολλών εξωγήινων φυλών. Στην σκοτεινή πλευρά ανήκουν οι Rothschild που προέρχονται από τον Ωρίωνα. Η φατρία των Rockefeller / Bush / Illuminazi προέρχονται από τους Δρακονιανούς. Οι Ισλαμιστές της ISIS / DAESH και οι μισθοφόροι της Blackwater / Xe / Academi είναι ερπετικής προέλευσης. Οι οικογένειες των Ιησουιτών και οι “Μαύροι Άρχοντες” προέρχονται από την αρνητική παράταξη των Ανδομεδίων..

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Από την πλευρά του Φωτός, οι περισσότεροι από τους Εργάτες του Φωτός προέρχονται από τις Πλειάδες και τον Σείριο. Κάποιοι άλλοι προέρχονται από τον Αντάρη και τον Αρκτούρο. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οικογενειών των Δράκων στην Ανατολή προέρχονται από τη θετική φατρία των Δρακονιανών. Πολλά μέλη του Κινήματος Αντίστασης και πολλοί θετικοί στρατιωτικοί είναι Ανδρομέδιας προέλευσης.

Κάτω από τις εντολές του Διός βρίσκονται τα σκάφη των Πλειάδειων, Σείριων, Ανδρομέδιων, Αρκτουριανών και των Στόλων Αντίστασης. Τα μικρά Σκάφη ανήκουν στην Διοίκηση Ashtar και οι μεγάλες Σφαίρες (Biosatellites) ανήκουν στoν Κεντρικό Πολιτισμό της Αρχαίας Φυλής (Sphere Being Alliance).

Ξεχωριστή ειδική διοίκηση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας ονομάστηκε Διοίκηση Ashtar. Ο σκοπός της Δοίκησης Ashtar είναι η απελευθέρωση αυτού του πλανήτη. Οι υπόλοιπες Δυνάμεις της Συνομοσπονδίας ανήκουν απευθείας στην διοίκηση του Διός.

Σκοπός της Συμμαχίας των Δυνάμεων του Φωτός είναι να συνεχίσει να προσβάλλει τις δυνάμεις του Σκότους μέχρι να απελευθερώσει πλήρως τον Τομέα 3. Ο Τομέας 3 είναι η βαθιά κωδική ονομασία (Intel) του Ηλιακού μας Συστήματος.

Οι εξωγήινες δυνάμεις της Συμμαχίας είναι η κύρια δύναμη πίσω από τους BRICS / Ανατολική Συμμαχία στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη. the-alliance-fleet

[Στην Ελληνική μυθολογία αναφέρεται η Χίμαιρα ως ένα φοβερό τέρας που εξέπνεε φωτιά, είχε σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού, και ουρά του κατέληγε σε φίδι. Σύμφωνα με άλλες περιγραφές, είχε περισσότερα από ένα κεφάλια, συνηθέστερα τρικέφαλος (κεφαλή λέοντα, κατσίκας και δράκοντα).

Kατά τον Ησίοδο η Χίμαιρα ήταν κόρη του Τυφώνα και της Έχιδνας. Η Χίμαιρα ενώθηκε με τον Όρθρο και απόγονοί τους ήταν το Λιοντάρι της Νεμέας και η Σφίγγα. Το τέρας αυτό φερόταν να το εξέτρεφε ο βασιλιάς της Καρίας Αμισόδωρος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τελικά φονεύτηκε από τον Βελλερεφόντη, που ίππευε ένα ιπτάμενο άλογο, τον Πήγασο, στη Καρία, με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς.

Για κατοικία του ζώου αυτού αναφέρονται πολλές περιοχές όπως η Φρυγία, οι Ινδίες, ακόμη και η Λιβύη. Επισημότερες όμως φέρονται η αρχαία Κόρινθος και η Σικυώνα που παράσταση αυτής έφεραν τα νομίσματά τους αλλά και οι ασπίδες των οπλιτών τους.

Παρόμοιες απεικονίσεις σε ασπίδες έφεραν και οι οπλίτες της Κυζίκου και της Ζελείας.

Οι μύθοι της Χίμαιρας βρίσκονται, στην Αινειάδα του Βιργίλιου, στην Ιλιάδα (Ζ’ 179-182), του Ομήρου, στη Θεογονία του Ησίοδου κ.α.]