Σύγκρουση πλανητών

Η μυθολογία μας κρύβει πολλά πράγματα

Ο καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Παπαμαρινόπουλος έχει ξεκινήσει μια πολύχρονη έρευνα προκειμένου να αποκωδικοποιήσει την ελληνική μυθολογία, στηριζόμενος όμως, σε επιστημονικές τεκμηριώσεις και επιχειρήματα.

«Στα Ομηρικά έπη, τα οποία γράφτηκαν τον 8ο αιώνα, ο θεός Άρης παρουσιάζεται σε μια ερωτική σχέση με την Αφροδίτη προκαλώντας τον ερχομό των θεών Δία, Ερμή και Ποσειδώνα, οι οποίοι πετυχαίνουν το παράνομο ζευγάρι ακινητοποιημένο στη νυφική παστάδα, ύστερα από τέχνασμα του συζύγου της Αφροδίτης, Ήφαιστου.

Αυτά μας τα λέει ο Όμηρος λέει ο καθηγητής Σταύρος Παπαμαρινόπουλος. Εμείς όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο για μια σπάνια σύνοδο 5 πλανητών, με συχνότητα επανάληψης 5000 ετών, όπου ο θεός Ποσειδώνας είναι ο Κρόνος, και η οποία συνέβη στις 25 Φεβρουαρίου του 1953 π.Χ. στις 7 το πρωί.»

Επίσης ο Όμηρος παρουσιάζει τον ερυθρό πλανήτη ως θεό του πολέμου, ο οποίος προκαλεί καταστροφές στην Γη. Παράλληλα ο Ησίοδος τον 7ο αιώνα π.Χ. αναφέρει τους δορυφόρους του Άρη, το Δείμο και το Φόβο. Σε ερώτηση μας, πώς ο Όμηρος και ο Ησίοδος γνώριζαν αυτά τα αστρονομικά γεγονότα, αφού εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τηλεσκόπια, ο καθηγητής μας απαντά πως η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι ο Άρης, ήρθε πολύ κοντά στη Γη με αποτέλεσμα οι δύο του δορυφόροι να ήταν ορατοί δια γυμνού οφθαλμού, ο οποίος προκάλεσε και πολλές καταστροφές στην Γη.

Άρης και Αφροδίτη
Ο Άρης και η Αφροδίτη και οι θεοί που βλέπουν το παράνομο ζευγάρι

Οι Βέδες τα ιερά βιβλία των Ινδών, συμφωνούν με την μυθολογία μας

Λένε λοιπόν:

Η Σελήνη είναι ένας δορυφόρος που εισήχθη τεχνητά μέσα στην τροχιά της Γης. Ο Κεντρικός Ήλιος του συστήματος ειναι ο Σείριος. Αρχικά στο ηλιακό μας σύστημα υπηρχαν 13 μεγάλοι και 108 μικροι ορατοί πλανήτες. Περίπου πριν δύο εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης Phaeton ήταν ο πιο όμορφος πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα. Ειχε δυο δορυφορους τον Πλουτωνα και εναν αλλον.

Αλλά σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη ζούσαν κατοικοι απο δύο αστερισμούς: Την Lyra και την Vega. Ανάμεσά τους υπήρχαν ενας συνεχείς πολέμος. Στα οπλοστασιά τους ειχαν και πυρηνικες βομβες.

Πριν απο ένα εκατομμύριο περίπου χρόνια, ενας άλλος πλανήτης η Nemesis (στα αρχαία σανσκριτικά μεταφράζεται ως Retribution) ήρθε τόσο κοντά στον Phaeton, που η μαγνητική βαρύτητα της, προκάλεσε ανεξέλεγκτη θερμοπυρηνική αντίδραση στα οπλοστάσια των αντιμαχόμενων μερών και ο πλανήτης Phaeton εξερράγη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα θραύσματά του διασκορπισθηκαν σε όλο τον γαλαξία.Ο Πλούτωνας έγινε ανεξάρτητος πλανήτης με δική του τροχιά γύρω από τον ήλιο. Ο άλλος δορυφόρος του Phaeton ρίχτηκε στην τροχιά της νεαρής Γης, η οποία την τράβηξε κοντά της. Ο δεύτερος δορυφόρος της Γης για κάποιο χρονικό διάστημα περιστράφηκε μαζί με το φεγγάρι, αλλά στη συνέχεια έπεσε στη γη, με αποτετελεσμα να γινει μια πλήρη αντιστροφή της Γης και επισης αλλαγή της φοράς της περιστροφής της. Το μερος που επεσε ηταν η Ατλαντίδα που καταστράφηκε και εμεινε μονο η Ποσειδωνια.

Αυτό συνέβη περίπου 50.000 χρόνια π.Χ. Οι Θεοί Reptilians αρχικά από κοινού με τους Θεούς απο τον Σειριο (12θεοι) κανανε μαζι γενετικά πειράματα με την ανθρωπότητα. Αργοτερα ηρθαν σε πολεμο (Τιτανομαχια) με νικητη τον Δια και τους Reptilians στα ταρταρα.

[Panagiotis Darivas]