Οι Παράξενοι Δίσκοι που Μιλούν γι' Αυτούς που Ήρθαν από τον Ουρανό (video)

Οι Παράξενοι Δίσκοι που Μιλούν γι’ Αυτούς που Ήρθαν από τον Ουρανό

Οι παράξενοι δίσκοι των Dropa

Σύμφωνα με το μύθο, ο καθηγητής Chi Pu Tei οδήγησε μια αποστολή στα σύνορα της Κίνας και του Θιβέτ, στα βουνά Baian-Καρά-Ula το 1938.

Εκεί ανακάλυψαν ένα τεράστιο σύστημα σπηλαίων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Μέσα στα σπήλαια ο καθηγητής Chi Pu Tei ανακάλυψε 716 παράξενους κυκλικούς πέτρινους δίσκους που είχαν χαραγμένα ένα μυστηριώδεις μηνύματα σε άγνωστα ιερογλυφικά. Όλοι τους περιείχαν παρόμοια σύμβολα και μοτίβα.

Εμπειρογνώμονες μετά από προσπάθειες είκοσι ετών να μεταφράσουν τους δίσκους, απέτυχαν. Ένας καθηγητής αρχαιολογίας ο Δρ Tsum Um Nui το 1962 κατάφερε να σπάσει τον κώδικα και τους αποκρυπτογράφησε.

Οι μεταφράσεις του όμως θεωρήθηκαν παράλογες από ορισμένους και τα πορίσματα του Tsum Um Nui επίσημα καταργήθηκαν.

Εδώ είναι μια από τις μεταφράσεις που έγιναν από τον Nui:

«Οι Dropa κατέβηκαν από τα σύννεφα με τα αεροσκάφη τους. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά των γειτονικών λαών (Χαμ) κρύφτηκαν στις σπηλιές πριν από την ανατολή …».

Η διαμάχη για τους δίσκους με ερευνητές που προσπαθούν να μεταφράσουν το περιεχόμενο τους, έχει οδηγήσει τους σκεπτικιστές να απορρίψουν οποιαδήποτε αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία και σχετικές θεωρίες. Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουμε μια γλώσσα με μια άγνωστη πηγή ή χωρίς θεμέλια. Μέχρι να βρεθεί πραγματικά ή σημασία των δίσκων Dropa, οι μεταφράσεις και οι αληθινές απαντήσεις θα παραμένουν ένα μυστήριο.

Dropa Stone Discs with 12,000 Year Old Alien Glyphs

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

apocalypsejohn.com