Μέγας Αλέξανδρος

Απόλλων Αλέξανδρος Ζευς
Ο Εις, ο Κοσμοκράτωρ, Ο Ηγήτωρ από τα Άστρα !!!

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ-ΝΟΥ ΕΚΑΤΟΡΘΩΣΕΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΕΙΣ ΤΑ 28 ΕΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΗΤΟ ΗΔΗ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ – ΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ=[ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΕΣ], ΟΔΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΩΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ.

ΗΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ, ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ -Ο ΛΕΩΝ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΞΑ ΤΟΥ.
ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΤΟΥ “ΣΩΜΑ”, ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΓΩ” ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΥΓΡΑΦΕΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ? ΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?
Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΓΝΩΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΑΝΕΛΗΦΘΗ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΟ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΕXEI ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΣΕ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΟ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΜΙΘΕΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ “ΟΛΥΜΠΙΟΙ” ΘΕΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝ-ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ Ε.

..ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ…

Ω ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ,ΑΘΑΝΑΤΕ ΘΕΕ ..ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…
Ω ΕΣΥ ΗΓΗΤΩΡ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Σέκερης Απολλώνας
μέσω ellaniapili