Είναι ΑΥΤΟ η ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ της ΑΘΗΝΑΣ;

[30/11/2016 - 08:44]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ποιό μυστήριο ή ποιο μυστικό μπορεί να κρύβει μία γιγαντιαία σφαίρα η οποία εθεάθη πρόσφατα στο ηλιακό μας σύστημα και που απασχόλησε πολύ κόσμο, τόσο των αναγνωσριμένων αστρονόμων και αστροφυσικών, όσο και των ερασιτεχνών…

Στις 7/11/2016 έχουμε μία μυστηριώδη εμφάνιση ενός σφαιρικού αντικειμένου. Οι πιθανότητες να πρόκειται για κάποιον άγνωστο πλανήτη ή διαστημικό πλανητικό σκάφος είναι μεγάλες.

Περίπου 10 μέρες αργότερα κάνει την εμφάνισή του ένα τεράστιο σφαιρικό αντικείμενο, ημιδιαφανές, με παράξενη συμπεριφορά, καθώς εκεί που το βλέπεις εκεί το χάνεις…

Η NASA δεν φαίνεται να κάνει καμία επίσημη αναφορά γι’ αυτό, ενώ φαίνεται πως αποδίδεται σε κάποιο σφάλμα των διαστημικών δεκτών που παρακολουθούν την περιοχή ή των ηλεκτρονικών και ψηφιακών προγραμμάτων στην Γη.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν το αντικείμενο της 7/11 μπορεί να ταυτιστεί με εκείνο της 17/11. Ωστόσο οι πιθανότητες να πρόκειται για το ίδιο και το αυτό, είναι πολύ μεγάλες.

Τι είναι, όμως, αυτό;

Σε πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές, ερασιτέχνες και μη, η όλη υπόθεση αρχίζει να μετατρέπεται σε θρίλερ, καθώς δεν είναι λίγες οι θεωρίες και οι υποθέσεις που μιλούν για την εμφάνιση του μυστηριώδους πλανήτη Νιμπίρου, ή γενικότερα κάποιου άγνωστου πλανήτη.

Άλλοι “βλέπουν” κάποιο είδος ενεργειακής φούσκας που πλησιάζει να μας καταπιεί.

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που βασισμένοι στις παρατηρήσεις τους θα μπορούσαν να διαπιστώσουν πως πρόκειται για κάποιο πλανητόπλοιο κάποιου άλλου πολιτισμού που έρχεται προς εμάς ή απλά είναι περαστικό με κατεύθυνση κάπου αλλού…

Πάνω σε αυτή την βάση, φαίνεται να διαμορφώνει την άποψή του ο Kent Dunn, ένας πληροφοριοδότης από την NASA, ο οποίος αναφέρεται σε έναν Battle Planet ή Athena’s Platform… Αναφέρεται στην Αστροπολιτεία της Αθηνάς…

Όπως και να έχει… οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές ότι στο ηλιακό μας σύστημα βρίσκονται πολλά αντικείμενα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως αστρόπλοια, αστροπολιτείες, πλανητόπλοια με υλική ή ενεργειακή μορφή -ή και τα δύο.

Πολλοί ισχυριζόνται ότι είναι τα διαστημικά άρματα των θεών που έρχονται για να αποκαταστήσουν την τάξη στην Γη…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ