Το

Το «Αναλίσκον Πυρ του Σείριου» που Διαρρέει Διαύλους Ναούς

Το άστρο του Σειρίου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική παράδοση ήταν το άστρο της δημιουργίας της ζωής στη γη και το τιμούσαν σε όλη την Ελλάδα, με ιερά αφιερωμένα στον ΚΥΝΑ και τον ΚΥΝΑΙΟ ΔΙΑ.

Υπάρχουν πολλές περιοχές της Ελλάδας στις οποίες καταλήγουν ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ «ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΟΣ ΠΥΡΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ», που μεταφέρουν ζωογόνο ενέργεια υψηλής εντάσεως και στις οποίες περιοχές αναπτύχθηκαν  απαράμιλλες φιλοσοφικές θεωρίες και αρχιτεκτονικά θαύματα.

Τα μηνύματα σχετικά με το «ΑΝΑΛΙΣΚΟΝ ΠΥΡ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ» έλεγαν τα εξής:

«Το Αναλίσκον Αεΐζωον Πυρ του Σειρίου είναι το ιόχρουν πανίσχυρο πυρ της τετάρτης διάστασης, από ουσία του Όλου Φωτός.

Εκπέμπεται από τον αστερισμό του Σειρίου και καλύπτει ακαριαία τον προσφερόμενο χώρο. Ενισχυόμενο από τη φλόγα του Απολλώνιου πυρός, μετουσιώνεται σε πάλλευκο αόρατο φως υψηλής συχνότητας και ενέργειας, μη αντιληπτό από την ανθρώπινη όραση και προσεγγίζει σε ένταση την ακτίνα του Όλου Φωτός.

Η ενέργεια του πυρός αυτού ενισχύει τον αόρατο αιθερικό ήλιο του δικού σας ήλιου, για να διατηρεί την ενέργεια του σταθερή (Έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά, ότι ο ήλιος δέχεται τεράστια ποσά ενέργειας από το φως του Σειρίου!)

Όταν το αναλίσκον πυρ Σειρίου πάρει τις μέγιστες τιμές, τότε μετασχηματίζεται σε φωτονικές ενεργειακές δέσμες.

Το ανθρώπινο σώμα καλυπτόμενο από αυτές και εφ όσον βρίσκεται στον κατάλληλο κοσμικό δίαυλο και συντρέχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, καθορισμένο σημείο, ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ- τότε αυξάνονται οι κραδασμοί του και οι συχνότητες των κυττάρων του συντονίζονται απόλυτα με τις ενεργειακές συνθήκες του χώρου.

Όταν τα κύτταρα αρχίσουν να δονούνται σε συχνότητες μεγαλύτερες από αυτές του φωτός, τότε μπορούν να συμβούν πολλά υπερφυσικά φαινόμενα. Η δυσκολία έγκειται στο αν αυτός που προσπαθεί, θα μπορέσει να κρατηθεί στην υπερβατική κατάσταση που μεταπίπτει, ή αν θα γυρίσει πίσω.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όταν κάποιος βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα γνώσης, μπορεί να σύρει πίσω του τις αποφρακτικές δυνάμεις του διαύλου που θα απαγορεύσουν την επιστροφή του. Σε κάθε περίπτωση -επιτυχίας, ή αποτυχίας, ή άγνοιας- μπορεί σε ελάχιστο χρόνο ο άνθρωπος να διατρέξει την ακτίνα του σύμπαντος, ν’ αποκτήσει ασύλληπτες εμπειρίες και να επιστρέψει πίσω χωρίς να καταλάβει τι έγινε.

[Η παράδοση αναφέρει ό,τι ο Έλληνας φιλόσοφος Εμπεδοκλής, με τη δύναμη του πυρός αυτού που τον επικάλυψε την ώρα της προσευχής, ανάστησε τη νεκρή γυναίκα Πανθεία και αυτός αναλήφθηκε στους ουρανούς.]

Όταν συσσωρευμένη ποσότητα φωτός από το αναλίσκον πυρ του Σειρίου επικαλύψει ένα ανυποψίαστο και άσχετο άνθρωπο, που δεν γνωρίζει τίποτε για υπερβατικές καταστάσεις, τον καθιστά διαφανή προσωρινά και δεν παράγει σκιά. (Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται στον ναό του Λυκαίου Διός στον Ταΰγετο.)

«ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ»
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Grigoris Makrinitsas