Πως η Cabal Ρίχνει την Δόνηση του Πλανήτη Μέσω των Ερωτικών Συντρόφων

Πως η Cabal Ρίχνει την Δόνηση του Πλανήτη Μέσω των Ερωτικών Συντρόφων

ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ

Ένα από τα προγράμματα που εισήγαγαν οι αρνητικές αιθερικές οντότητες που εισέβαλαν στον πλανήτη μας, είναι ο διαχωρισμός της σεξουαλικής πράξης από την καρδιά.

Ο διαχωρισμός αυτός δημιουργεί ανισορροπία της ενέργειας.

Οι άνδρες πρέπει να ενσωματώσουν την σεξουαλική τους ενέργεια με την καρδιά τους, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες γυναίκες.

Κάθε φυσιολογικό ζευγάρι που ενώνεται με αληθινή αγάπη, αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τη δόνηση της Αγάπης του πλανήτη της Γαίας. Ζευγάρια των οποίων η σχέση δεν βασίζεται σ’ αυτήν την ισορροπία, δεν προσφέρουν οτιδήποτε στην άνοδο του πλανήτη.

Η αυξανόμενη ροή της δόνησης της αγάπης, δεν είναι ανεκτή από τις αρνητικές αιθερικές οντότητες και τοιουτοτρόπως οι αληθινές σχέσεις συμβάλλουν στην εξουδετέρωση τους και στην απελευθέρωση του πλανήτη.

Μετά την απελευθέρωση του πλανήτη από την Cabal και τους αποστάτες και την ανύψωση του σε ανώτερο κραδασμιακό επίπεδο, πολλά σημερινά ζευγάρια θα χωρίσουν.

– Η πλημμυρίδα φωτός που θα κατακλύσει τον πλανήτη, θα οδηγήσει πολλούς ανθρώπους να συναντήσουν την “δίδυμη φλόγα” ή ψυχή τους, κάτι το οποίο θα είναι ανώτερο από το ψυχικό τους ζητούμενο!

Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...