Ρομποτ

Ο Cobra από την μακρινή Αυστραλία:

– Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD!

Έχουμε εισέλθει στη τελική φάση της εκκαθάρισης της οικονομικής οντότητας Yaldabaoth* και των τελευταίων βομβών πλάσματος “toplet” που έχουν απομείνει..

Η διαδικασία αυτή έχει φτάσει σε σημείο όπου το Κίνημα Αντίστασης μπορεί να παρεμβαίνει πιο ενεργά στην επιφάνεια του πλανήτη. Οι διάφορες ομάδες Αντίστασης αυτό κάνουν τώρα, δίνοντας τακτική υποστήριξη σε θετικές ομάδες μέσα στις ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και ορισμένων άλλων χωρών. Αυτό θα επιφέρει πολύ σύντομα βελτίωση της κατάστασης στην Συρία, το Ιράκ και την Ουκρανία:

Δυστυχώς όμως η Daesh έχει ανακαταλάβει ένα άλλο σημαντικό σημείο Δίνης (της θεάς Ίσιδος) στη Συρία, την Παλμύρα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Παλμύρα θα απελευθερωθεί σύντομα και πάλι.

Ένας σιωπηλός πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ των θετικών και των αρνητικών παρατάξεων ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις των χωρών που σας ανέφερα πιο πάνω. Ο πόλεμος αυτός διεξάγεται κυρίως στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών και της αντικατασκοπείας και δεν διαρρέουν πληροφορίες στο ευρύ κοινό. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο πόλεμος αυτός διεξάγεται ανάμεσα στις Γαλαξιακές Δυνάμεις Φωτός στην μια πλευρά και τη συμμαχία της Χίμαιρας / Δρακονιανών στην άλλη πλευρά. Όταν αυτός ο πόλεμος τελειώσει και οι Δυνάμεις του Φωτός βγουν νικητές, τότε οι δυνάμεις της Αντίστασης θα πατήσουν το κουμπί για να επέλθει η μεγάλη Αλλαγή.

Η Cabal έχει καταφέρει να διεισδύσει στην πολιτική δομή ορισμένων χωρών των BRICS, όπως τη Βραζιλία και την Ινδία. Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi είναι σαφές πλέον ότι δεν εργάζεται για τις Δυνάμεις του Φωτός, εφ’ όσον υπέκυψε στην Cabal και κήρυξε τον πόλεμο στα μετρητά.

Τώρα θέλει να κατασχέσει και τον χρυσό των ανθρώπων.

Ωστόσο, η Cabal χάνει γρήγορα τη δύναμη της, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή τη φωτογραφία:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

φωτο

Το άλλο καλό σημάδι είναι το γεγονός ότι η Cabal χάνει τον πόλεμο στα μέσα ενημέρωσης με την την μέθοδο της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Αυτό δείχνει ότι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει αρκετά ισχυρά πλέον ώστε τα κύρια ΜΜΕ να φοβούνται τη δύναμη της αλήθειας που διοχετεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τα δικά τους blogs και να διαδίδουν την αλήθεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι υψηλής ποιότητας ερευνητική δημοσιογραφία όπως αυτή στις ιστοσελίδες των “Stillness of the Storm” και των “Veterans Today”. Σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες ασχολούνται με την προώθηση της Επίπεδης Γης ή την επιστροφή του Nibiru.

Παρά τα όσα μπορεί να έχετε διαβάσει σε ορισμένες άλλες πηγές πληροφόρησης, ο Πούτιν δεν είναι κλώνος, ούτε πράκτορας των Rothschild, και επίσης ο αρχηγός της μισθοφορικής οργάνωσης “Blackwater/Academy” Erik Prince, δεν εργάζεται για τις Δυνάμεις του Φωτός (πρόκειται για τον αδελφό της νέας Υπουργού Παιδείας που επέλεξε ο Τραμπ)

Σύμφωνα με πηγές των Δράκων, πολλές ομάδες εργάζονται παρασκηνιακά για να διασφαλιστεί η επιτυχία της Πλήρους Αποκάλυψης, ενώ άλλες ομάδες εργάζονται για να επιφέρουν την πλήρη Αποκάλυψη επίσημα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Ζητώντας τη γνώμη τους σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της Αποκάλυψης, η Αντίσταση δήλωσε ότι “δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε στο θέμα αυτό”, οι Πλειάδειοι απάντησαν ότι “είναι δυνατόν να συμβεί σε αυτήν την χρονική περίοδο” ενώ οι Σείριοι απάντησαν πως “πιθανόν να συμβεί λίγο πιο μετά το χρονικό πλαίσιο αυτό”.

Μπορείτε από τώρα να μάθετε την ιστορία των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων διαβάζοντας αυτήν εδώ την συνέντευξη του Corey Goode και σας καθιστώ σαφές πως δεν είμαι εγώ ο συνταγματάρχης Γκονζάλες.

*Πρόκειται για μια οντότητα που περισφίγγει σαν χταπόδι στο αιθερικό επίπεδο τον πλανήτη της Γης

Νίκη του Φωτός!

Αναρτήθηκε από τον Cobra την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Πηγή: 2012portal
μέσω Nicos Kastanias από όπου επιπλέον μαθαίνουμε για

ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ “ΕΞΩΤΙΚΑ” ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

που κατά τον Cobra εμποδίζουν τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις να επέμβουν και να ελευθερώσουν τον πλανήτη από τους “Άρχοντες” της “Χίμαιρας”..

Βόμβες “strangelet” και “toplet”:

Πρόκειται για βόμβες με συγκέντρωση βαρέων quarks τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks. Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production
http://en.wikipedia.org/wiki/strange_matter

Οι βόμβες αυτές έχουν πολλαπλάσια ισχύ από τα γήινα πυρηνικά όπλα και μπορούν να δράσουν καταστροφικά μέχρι την 5η διάσταση!

Τις βόμβες αυτές τις κουβάλησαν οι αποστάτες στον πλανήτη μας από το άστρο Rigel και μια από αυτές θεωρητικά θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!

Από τις βόμβες αυτές καταστράφηκαν όλες στο φυσικό πεδίο και πλείστες στο διαστατικό πεδίο από τις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις πλην ελαχίστων που εξακολουθούν να παραμένουν σ’ αυτό και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ!

– Η καταστροφή των υπολοίπων βομβών είναι θέμα χρόνου..