Οι Κατοικίες των Θεών πέρα από τις Πύλες του Ουρανού

Τό νά επαφίεσαι με τα θεία όντα είναι έυκολο , ή κατανόηση όμως και ή απόδειξη της αλήθειας ειναι ένα καίριο θέμα , το οποίο όχι μόνο έχει να κάνει με την νοημοσύνη του ατόμου που δέχεται τις πληροφορίες , αλλά και στο καταπόσο μπορεί να κρατάει εντελώς αποστασιοποιημένη και κριτική στάση απέναντι σε αυτές τις θείες αποκαλύψεις που μπορούν κάλιστα να ειναι παραμύθια , και Κατά πόσον μετά αυτές οι αποκαλύψεις ” μύθοι ” βρίσκουν ανταπόκριση σε κείμενα ιερατικά κυρίως , και το βασικότερο όσο το δυνατό αρχαία ώστε να μην έχουν υποστή οποιαδήποτε παρέμβαση απο τους ” απατεώνες του εκάστοτε ιερατείου “!

Σε συνέχεια των τριών προηγούμενων άρθρων μου , πάνω στις αποκαλύψεις του Ερμή και στην σχέση του με έρμεες λίθους ( Μενίρ ) και μεγαλιθικών μνημείών με το “κλειδί ” της σολομωνικής, που το ξεπεσμένο ιερατείο των καθολικών παπών με την σύμπραξη των Ναίτων μετέστρεψε σε βδελυρό ανοσιογράφημα , αποκρύπτοντας εντελώς την αλήθεια για λόγους εξυπηρέτησης κυριολεκτικά σκοτεινών συμφερόντων κρύβοντας την αυθεντική γνώση ” των κλειδιών ” που τελευταίος ο απόστολος Πέτρος έφερε , αλλά υπό την επιρροή του Πάυλου ή απο φόβο και γνώση για το ποιόν του τελευταίου , απέκρυψε επιμελώς σε σημείο που αυτά να θεωρούνται πια χαμένα συνεχίζω σε αυτό το άρθρο την αναφορά μού για την ύπαρξη του ” Χώρου υπόστασης των Θεών “….

Τόνισα και είναι αυταπόδεικτο ότι ή συνεχής αναφορά στις Πλειάδες μέσα απο φιλοσοφικά ρέυματα και θρησκευτικά σύμβολα ( Εφτάφωτη Λυχνία – 7 δυναμεις \ θεοί του Βουντού , Τρισήλιος θεότητα , κλπ ) οδηγεί ναι μέν στην σχέση κάποιων όντων που σύμφωνα με τους μύθους , ήρθαν στην γή απο κάποιο άστρο των Πλειάδων πρίν 17.000 χρόνια , οπότε συνέβη εκεί μια καταστραφή !

Γεγονός που αποκαλυπτέται απο τον μύθο του Λύκου , του γιού του Ποσειδώνα και μιας Πλειάδας ο οποίος μετέφερε στα νησιά των Μακάρων σε αρχέγονες εποχές ζωντανά όντα ( ανθρώπινα αλλά όχι ανθρωπόμορφα ) , σε μια γή γεμάτη σκοτάδι και υδρόβια τέρατα ( δες σήμερα δορυφόρος Τιτάνας ) ξεκινά μέσω τοποθέτησης πυρητικών βράχων την αναδιαμόρφωση των ενεργειών της γής και την κυριολεκτική μεταμόρφωση της !

Σε εκείνη την εποχή θα εμφανιστή για πρώτη φορά ήλιος και οξυγόνο , δηλητήριο για τα αρχέγονα όντα του σκότους τα οποία θα καταφυγουν σε σπήλαια στα τρίσβαθα της γης , και ο Λύκος θα γίνει Λύκειος Απόλλωνας ο οποίος πολύ μετά θα ιδρύση για λόγους ενεργειακής σκοπιμότητας το λύκειο μέσα απο τις ” σκοτεινές αδερφότητες ” του οποίου θα γεννηθεί ο σημερινός μασονισμός , ο οποίος κρατάει ακόμα μέσα απο τα σύμβολα του τα μυστικά και τις αναμνήσεις που αφορούν εκείνο το άστρο.

Έρευνα πάνω σε αυτό και αποδείξης θα βρείτε εδω :

Ο ερευνητής αρχαιοαστρονομίας Wayne Hercshel , έχει μελετήσει εκτενέστατα το θέμα και μπορείτε να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του εδώ στο Facebook και στο:  http://www.thehiddenrecords.com/key-of-solomon.php .

Πλειάδες και Σείριος ειναι δύο αστερισμοί που συναντάμε τόσο σε αναφορές για ” θεούς που ήρθαν απο τα άστρα, όσο και σε θέους που όμως ανήκουν στον κόσμο του θανάτου.

Ο Σείριος σχετίζεται με την θεα Αθηνά της οποίας ο αθηναϊκος Παρθενώνας είναι προσανατολισμένος προς το άστρο αυτό , και τα μυστήρια της ξεκινούσαν με την ανατολή του , ταυτόχρωνα ήταν άστρο της αιγυπτιακής θεάς Ίσιδος ” θρόνου του Οσίριδος ”

Οι Κατοικίες των Θεών πέρα από τις Πύλες του Ουρανού

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Όσιρης όμως ως αυτόνομος θεός και κριτής των νεκρών , βασιλέυει σε ενα αυτόνομο βασίλειο μακράν των ” ζώντων θεών ” για τους οποίους ακόμα και οι χαμηλόβαθμοι αγγελιοφόροι του ” με τα μυτερά δάχτυλα” ειναι εξαιρετικά επίφοβοι , ακόμα και για τον υπέρτατο Ρα Ατούμ.

Ο Σείριος όπως και στην περίπτωση των Πλειάδων ειναι ενα σύνολο άστρων νομίζω δύο ειναι αναγνωρισμένα αλλα υπάρχει και τρίτο ( ή υπήρχε ),ο οποίος μεν πρώτος καίγεται και ο δε δέυτερος έχει υποστή τέτοια μαγνητική ζημιά που λειτουργεί ως υλική μάγνητική οπή , δηλαδή εχει τόση βαρύτητα η επιφάνεια του που οτιδήποτε πέση επάνω δεν ξαναφέυγει… Να κάνω μια παρένθεση εδω να θυμίσω την σχέση του αστρου Κύνα που έυκολα πλησιάζεις αλλά ποτέ δεν ξαναφέυγεις με τον γνωστό Τρικέφαλο ( όσα ήταν τα μέρη του Σείριου) Κυνα φύλακα του Αδη , τον Κέρβερο !

Πίσω από όλες αυτές τις καταστροφές υπάρχει μια μορφή !

Ο Απολλύων ! Άσχετα τι μυθέυματα υπάρχουν για την μορφή , τις ιδιότητες και την εξουσία του Αγγέλου Εξολοθρευτή , η μόνη υπόσταση του ως δαιμονική οντότητα γίνεται στην Παλαιά Διαθήκη όπου μνημονέυεται ως ” Λόγος ο κολάσαντας ” , κατά τα υπόλοιπά βάση περιγραφών ταυτοποιούμε την υπόστασή του ως ” ραδιενεργό κύμα υψηλής ισχύος ” το οποίο βάση μύθων ξεκίνησε απο τον ήλιο ( Απολλωνας εξού και το όνομα Απολλύων , Μάτι του Ρα \ Σεχμετ κ.α)

Οπότε ούτε λόγος οτι ο Όλυμπος των αληθινών θεών έστω κατά φαντασία βρισκόταν στην γή , η λέξη ” Λαμπερός” δεν θα πεί απαραίτητα και βουνό !

Οπότε απο ποιόν Όλυμπο σύμφωνα με τους μύθους ξεκινούσε ο Ερμής και διέτρεχε το σύμπαν?

Ο ίδιος δίνει ξεκάθαρη απάντηση , ” απο την Ολολάμπη “!

Για να βρούμε την Ολολάμπη δεν είναι δύσκολο ειδικά βάση των στοιχείων που ακόμα υπάρχουν στις αναφορές τις ακολουθίας των ΩΡΩΝ , τώρα των χριστουγέννων αναφορικά με την Ουράνια Φατνη !

Τό αφήνω στους ερευνητές !

Σύμφωνα με την Ιλιάδα του Ομήρου, μέσω των ουράνιων διαύλων μετακινούνται οι θεοί με τα ιπτάμενα άρματά τους : ραψωδία Ε, στίχοι 749-751): «Αυτόματες οι πύλες μυκήθηκαν τ’ ουρανού, που τις έχουν οι Ωρες, γιατί σ’ αυτές έχει ανατεθεί τον μεγάλο ουρανό και τον Ολυμπο, ν’ ανοίγουν με πυκνό νέφος και να κλείνουν».

Ό Όμηρος μας περιγράφει λεπτομερώς πώς η θεα Ήρα με το άρμα της πέρασε απο κυριολεκτικά αυτόματες πύλες , που μονάχες τους ανοίγουν και κλείνουν ( τεχνολογία απόλυτα υλική και γνωστή ), και μετά μιλάει συγκεκριμένα για : ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ + ΠΥΚΝΟ ΝΕΦΟΣ !

Πού είναι ο Όλυμπος το βουνο ?

 

Ο ίδιος ο Όμηρος συγκεκριμένα μας δείχνη τον ουρανό και συγκεκριμένο μάλιστα Nebula το οποίο απο την γή μοιάζει σαν την εικόνα 1 , αλλά ανοίγοντας (;;;;;) το σύνεφο αυτό σε περνάει σε άλλο σύμπαν \ κόσμους \ διαστάσεις!

Και επειδή υπάρχουν πάντα αυτοί που θα θέσουν το ερώτημα , ” και πως ξέρεις οτι το νέφος του Ομήρου ειναι αυτό που περιγράφεις , αφου στην Παλαιά Διαθήκη ο ίδιος ο θεός εμφανιζόταν ως πυκνό νέφος ? ”

Η απάντηση δίδεται μέσω λεξικου : nebula στα Ελληνικά
μετάφραση και ορισμό “nebula”, Latin-Ελληνικό λεξικό .

Μεταφράση σε Ελληνικά:

NEBULA:

ομίχλη
(noun feminine)

νεφέλωμα
(noun neuter)

σύννεφο
( neuter)

καταχνιά
(noun feminine)

πούσι
(noun neuter)

nephos
η καταχνία
η ομίχλη

Kyriakos Adamakis