Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το θέμα της Αργοναυτικής Εκστρατείας, είναι πολύ μεγάλο και πολύπτυχο. Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν ήταν απλά ένας μύθος, αλλά ότι αυτός ο μύθος κρύβει μέσα του πολύ μεγάλες αλήθειες που σήμερα -για πολλούς και διάφορους λόγους – αδυνατούμε να κατανοήσουμε.

Σίγουρα, υπάρχουν οι απόψεις των πανεπιστημίων που δίνουν στην εκστρατεία μία θέση στην αρχαία πραγματικότητα.

Όμως, υπάρχουν και οι εκτιμήσεις που δείχνουν ότι η Αργώ ταξίδεψε έξω από την Μεσόγειο, και έφτασε ως την Αμερική και, μάλιστα, στην λίμνη Τιτικάκα, αλλά και ως την Κίνα.

Η Henriette Mertz είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική με πολλές πληροφορίες και χάρτες για τα υπερπόντια ταξίδια των αρχαίων Ελλήνων.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που βασισμένες στα αρχαία κείμενα, δείχνουν πως η Αργώ ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος. Πολλοί θεωρούν ότι η εκστρατεία ήταν διαστημική.

Όλα αυτά συνδέονται με τα θεμέλια ενός οικοδομήματος που σχηματίζουν ένα κατοπτρικό 3Ε, στον λόφο της Γορίτσας. Σημειώστε ότι το λεγόμενο Δελφικό Έψιλον, Διπλό Έψιλον, Αντίστροφο Έψιλον, όπως και ο Μαίανδρος, έχει βρεθεί παντού στον κόσμο.

Ποιό λοιπόν, μπορεί να είναι το μυστικό των Αργοναυτών – Αστροναυτών και πως συνδέονται με το σύμβολο Έψιλον και τον αποσυμβολισμό του;

Δείτε μία σχετική έρευνα από την εκπομπή “Κώδικας Μυστηρίων”:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com