Η Μυστηριώδης Σφαίρα 12.000 ετών που Ενισχύει την Σκέψη

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, βρέθηκε σε υποβρύχιες έρευνες πάλι στην ίδια περίπου περιοχή Μπίμινι-΄Ανδρος μια σφαίρα 60 εκατοστών από κρύσταλλο χαλαζία. Η τελειότητα κοπής και λείανσης προβλημάτισε τους επιστήμονες. Δεν σταματάμε εδώ.

Η σφαίρα βρέθηκε μέσα σε μια θήκη από χρυσό στην κορυφή μιάς βυθισμένης πυραμίδας με ακμή βάσης 37 μέτρων. Η πυραμίδα ήταν κατασκευασμένη από κάποια λεία και στιλπνή πέτρα που δεν είχε χάσει ούτε την στιλπνότητά της αλλά και κυρίως δεν ήταν καλυμμένη με υποθαλάσσια φυτά.

Υπολογίσθηκε ότι ήταν βυθισμένη πριν 12.000 χρόνια περίπου, μισοχωμένη στην άμμο μαζί με άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες.

Στο κέντρο της σφαίρας, υπάρχει μια τέλεια πυραμίδα από γκριζωπό χαλαζία, και μέσα της υπάρχζουν άλλες δύο πυραμίδες η μια μέσα στην άλλη. Το πανεπιστήμιο της Φλώριδας την έχει εκθέσει σε κοινή θέα πέντε φορές (βιβλίο μυστική Αίγυπτος του Paul Branton).. Και ως εδώ όλα καλά. ΄

Όμως το βάρος της είναι το μισό από ότι έπρεπε να είναι, προκαλεί μεταβολές στο βάρος μεταλλικών αντικειμένων που θα βρεθούν δίπλα της. ΄Όταν πλησιάζει άνθρωπος φορτίζεται από την ενέργειά του και εκπέμπει φως προς μια καθορισμένη κατεύθυνση, παράγοντας ένα περίεργο ιονικό άνεμο ο οποίος πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που την πλησιάζουν. Τα φαινόμενα υπόκεινται σε αλλαγές μαζί με την σκέψη των παρατηρητών. Πολλαπλασιάζει την ενέργεια και την σκέψη του ατόμου που προσεγγίζει. Η περίπτωση μελετάται ακόμα.

Η προέλευσή της θεωρείται εξωγήινη λόγω της άγνωστης τεχνολογίας.

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ……ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!

Αστερίων

Σημείωση. Η φωτογραφία είναι ένας σφαιρικός ιριδίζων χαλαζίας από την Βραζιλία και δεν έχει σχέση με το εύρημα της ανάρτησης.

Απόσπασμα από diaelefsis

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.