Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ “ΗΘΙΚΑ, ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ” (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9) ΜΑΣ ΛΕΕΙ = ΟΙ ΔΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞΕΛΕΓΟΝΤΟ Η ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ Η ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΣ, ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ Η ΜΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ Η ΑΛΛΗ.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ, ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΜΥΕΙΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ”, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ “ΑΛΗΘΕΙΑΣ”, ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΩΔΗΣ.

ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ “ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ” ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

ΧΟΪΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ. Συγγραφέας του βιβλίου: ΟΤΑΝ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Πλάτων στον Γοργία ορκίζεται στον θεό Κύνα, ότι όσα γράφει, Είναι αλήθεια: «Μα τον Κύνα, Πώλε…»

Στην παράγραφο 461Β επαναλαμβάνει: «Μα τον Κύνα, Γοργία…», ενώ στην παράγραφο 482C ορκίζεται στον κυνοκέφαλο Άνουβι των Αιγυπτίων: «Μα τον Κύνα, τον θεό των Αιγυπτίων…».

Θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι επικλήσεις αυτές συμπτωματικές, αλλά ο Φαίδων κρυπτογραφεί από την αρχή μέχρι το τέλος τον θεό Κύνα (= Σείριος). Εξετάζοντας και τα υπόλοιπα έργα του Πλάτωνα, διαπιστώνουμε ότι παντού κρυπτογραφείται η μυστική παράδοση του Κύνα (= ‘Ηλιος Σείριος). Στα πανάρχαια χρόνια από το άστρο του Κύνα (= Σείριος – αστερισμός του Κυνός) ξεκίνησαν τεράστιες σφαιρικές κοσμοπόλεις, για να φέρουν το ελληνικό ουράνιο σπέρμα και πολιτισμό στην Γη.

Οι Ολύμπιοι κατέβηκαν ταξιδεύοντας μέσα από δίαυλο (=Πύλη) δίνοντας τον ουράνιο σπόρο, έχοντας υπερ-τεχνολογία ανώτερη ακόμα και της εποχής μας. Οι Έλληνες είναι Ηλιακοί (= Σείριος ‘Ηλιος) από ουράνιο σπέρμα «Υιοί του κεραυνού και Αδελφοί του Ηλίου»!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι θεοί ποτέ δεν εγκατέλειψαν τα πλάσματά τους, αλλά πάντα νοιάζονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτά. Το κλειδί για τις αποκρυπτογραφήσεις όλων αυτών βρίσκεται στην Μυθολογία και στην Αστρολογία-Αστρονομία γραμμένες με ανεξίτηλα γράμματα.

Οι θεοί πάντα αφήνουν κάποιο ίχνος, που μπορεί να οδηγήσει στην Γνώση. Εκείνο που χρειάζεται είναι η πίστη, η μέθοδος και το ανοικτό μυαλό, για να δέχεται τα θεϊκά μηνύματα.

Χοϊλούς Αστέριος: Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ellaniapili