«Project Pegasus» και το Απόρρητο Ταξίδι στον Άρη με Τηλεμεταφορά

Project Pegasus: Το υποτιθέμενο Ταξίδι στον Άρη

Το υποτιθέμενο πρόγραμμα αμφισβητείται και διαψεύδεται, με βάση το επιχείρημα πως δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις πέρα από κάποιες μαρτυρίες που και αυτές θεωρούνται αναξιόπιστες από τους σκεπτικιστές και όσους τις καταρρίπτουν. Από την άλλη είναι ενδιαφέρον πως, αν υπήρξε κάτι τόσο μυστικό και απόρρητο, καμία επίσημη αρχή δεν θα παραδεχόταν την ύπαρξή του, ώστε να παρέχει σχετικά στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να κρατήσουμε μια επιφύλαξη για όσα ακολουθούν. -d-

Το project PEGASUS είναι μια αναζήτηση που ξεκίνησε το 1968 από τον Andrew D Basiago όταν υπηρετούσε ως συμμετέχων παιδί στις ΗΠΑ στο πρόγραμμα εξερεύνησης του χωροχρόνου. Ήταν ένα πρόγραμμα που σχετιζόταν με την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), στην οποία το αμερικανικό υπουργείο άμυνας και η τεχνολογική κοινότητα πραγματοποίησαν το ταξίδι στον χρόνο για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ (το πραγματικό πείραμα της Φιλαδέλφειας).

Το progect Pegasus ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με σκοπό να διεξάγουν «τηλεπισκόπηση στο χρόνο» έτσι ώστε αξιόπιστες πληροφορίες και γεγονότα για το παρελθόν και το μέλλον θα μπορούσαν να παρέχονται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, την επιστημονική κοινότητα και τους στρατιωτικούς.

Ήταν αναμενόμενο ότι οι 140 αμερικανοί μαθητές που συμμετείχαν κρυφά στο progect Pegasus, θα συνέχιζαν να συμμετέχουν στο ταξίδι στο χρόνο, όταν θα μεγάλωναν και θα χρησίμευαν ως πρώτη γενιά της Αμερικανικής “chrononauts”. O Andrew D. Basiago, 50 ετών, δικηγόρος στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον ο οποίος υπηρέτησε στο progect της DARPA, και ο συνάδελφος chrononauts William B. Stillings ήρθαν στο προσκήνιο με εκπληκτικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τον κ. Sandiago και τον κ.Stillings το καλοκαίρι του 1980 είχαν παρακολουθήσει τριών εβδομάδων σεμινάρια για τον Άρη, και για την προετοιμασία τους για τα ταξίδια που θα πραγματοποιούσαν αργότερα στον Άρη μέσω τηλεμεταφοράς.

Το μάθημα διδάχτηκε από τον ταγματάρχη Ed Dames σε ένα μικρό κολέγιο κοντά στη Mt. Shasta στην California, και ο οποίος αργότερα υπηρέτησε στο επιστημονικό και τεχνικό τμήμα των μυστικών υπηρεσιών για τον αμερικανικό στρατό. Δηλώνουν ότι 10 έφηβοι συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Άρη. Εκτός από τους Basiago και Stillings, δυο από τους οκτώ άλλους έφηβους που μπορούν να εντοπιστούν σήμερα ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στην συνεχεία χρησιμοποίησε το όνομα “Barry Soetoro” και η Regina Dugan που ο κ. Ομπάμα διόρισε 19ο διευθυντή και πρώτη γυναίκα διευθύντρια της DARPA, το 2009.

Περιλαμβάνονταν ακόμα ο Reymond Basiago ένας μηχανικός της εταιρίας Ralph M. Parsons ο οποίος ήταν ο επικεφαλής τεχνικός σύνδεσμος μεταξύ Parsons και CIA για την «Tesla- βάση τηλεμεταφοράς».

Stillins Thomas αναλυτής επιχειρήσεων για την Lockheed Corporation, που είχε υπηρετήσει στο Γραφείο Νοημοσύνης Ναυτικού, και ο Ben Rich, διευθύνων σύμβουλος Lockheed Skunk Works, ο οποίος πριν πεθάνει είχε εξομολογηθεί ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες είναι πραγματικότητα και ότι ο αμερικανικός στρατός ταξιδεύει στα αστέρια!!

Μετάφραση: ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω
http://erenzw.blogspot.com/
http://www.facebook.com/#!/groups/ufoatiaingreece/

Andrew Basiago – Time Travel & Project Pegasus (06.26.15)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.