Ιαπετός : Το Γενετικό Εργαστήρι του Προμηθέα

Ιαπετός : Το Γενετικό Εργαστήρι του Προμηθέα

Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΙΑΠΕΤΟΣ

Ο δορυφόρος του Κρόνου Ιαπετός είναι τεχνητός. Αποτελείται από δύο μεταλλικά ημισφαίρια συγκολλημένα μεταξύ των στην περιοχή του Ισημερινού. Το ένα ημισφαίριο είναι βαμμένο με σκούρο χρώμα και το άλλο με ανοιχτό. Είναι ο τρίτος σε μέγεθος δορυφόρος του Κρόνου και ο 11ος στο ηλιακό σύστημα.

Κατά την μεγάλη αποστασία του Κρόνου, απετέλεσε το βιολογικό εργαστήριο του Προμηθέως, ο οποίος συνεργάστηκε τότε με τον Κρόνο υπακούοντας στις εντολές του, κατασκευάζοντας βιολογικά τέρατα όπως Γοργόνες, Λάμιες, Κενταύρους, Άρπυιες κλπ, καθώς και ανθρωποειδή, που αποτελούσαν μέρος των στρατευμάτων των αποστατών.

Μετά την συντριβή του Κρόνου, ο Προμηθεύς προσχώρησε στις δυνάμεις του Διός.

Απολογήθηκε σ` αυτόν για την συνεργασία του με τον Κρόνο και ο Ζευς του παραχώρησε νέο βιολογικό εργαστήριο στον Καύκασο, όπου κάτω από αυστηρή επιτήρηση ανέλαβε να επαναφέρει τον άνθρωπο στις αρχικές προδιαγραφές της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, αφού με τις γενετικές επεμβάσεις που του επέφερε ο Κρόνος, είχε καταστεί καταστροφικό ον το οποίο δεν σεβόταν το έργο της Δημιουργίας και η εν γένει συμπεριφορά του είχε καταστήσει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων απαράδεχτες.

Σήμερα ο Ιαπετός αποτελεί αποικία των Γκρίζων και άλλων ανθρωποειδών που αποτελούν γενετικά κατασκευάσματα του Κρόνου. Οι Γκρίζοι διατηρούν επίσης βάσεις στον πλανήτη μας και συνεργάζονται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, στην οποία παρέχουν τεχνολογία η οποία είναι ασήμαντη γι` αυτούςς, εκβιάζοντας την και θέτοντας την υπό τον έλεγχο τους.

Στην φωτογραφία φαίνονται τα δύο ημισφαίρια του δορυφόρου συγκολλημένα στην περιοχή του ισημερινού, τα οποία σχηματίζουν μια “οροσειρά” ύψους και πλάτους 20 χλμ, κάτι που εμφανώς είναι αδύνατο να δημιουργήθηκε τυχαία και με φυσικό τρόπο..

Nicos Kastanias