Η Πραγματική Αλήθεια για την Καταγωγή των Εβραίων (video)

[23/01/2017 - 19:38]

Η Πραγματική Αλήθεια για την Καταγωγή των Εβραίων
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι το Ισραήλ η αρχαία πατρίδα των σημερινών Εβραίων, επειδή τους έταξε την γη ο Γιαχβέ και επειδή κάπως ανάλογα αναφέρεται και στην ανακήρυξη της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ το 1948;

Ποιά είναι η καταγωγή για την πλειονότητα των Εβραίων;

Σύμφωνα με δύο βιβλία «Η 13 Φυλή» του Arthur Koestler και «Η Επινόηση των Εβραίων» του Shlomo Sand, όπου οι συγγραφείς τους είναι επιφανείς Εβραίοι, διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει καμία ιστορική ή γενετική σύνδεση με τον συγκεκριμένο τόπο, γεγονός που έχει υποστηριχτεί και διαταυρωθεί και από άλλες παράλληλες έρευνες.

Φαίνεται πως η καταγωγή της πλειονότητας των Εβραίων, είναι από την Σούμα της Βαβυλώνας που σήμερα ονομάζουμε Ιράκ. Εγκαταστάθηκαν στην Χαζαρία, μία αυτοκρατορία στον Καύκασο, όπου προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό.

Όταν διαλύθηκε η Χαζαρική αυτοκρατορία μετακινήθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις, ανάμεσά τους και η Βόρεια Ευρώπη, κυρίως η Γερμανία. Αυτοί είναι γνωστοί ως Εβραίοι Εσκενάζι. Ήταν αυτοί που υπέφεραν από τους Ναζί και ίδρυσαν το Εβραϊκό κράτος.

Τέλος, σύμφωνα με τον Koestler, οι Εβραίοι είναι γενετικά συνδεδεμένοι με τις φυλές των Ούνων, των Ουίγκορ και Μέγκαρ.

Παρακολουθήστε αναλυτικότερα το video με τον David Icke:

ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ!Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

diadratika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ