Ο Δρ Τσικριτζής ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ το ΚΟΥΒΑΡΙ του ΤΥΜΒΟΥ ΚΑΣΤΑ (video)

[20/01/2017 - 09:54]

Ο Δρ Τσικριτζής ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ το ΚΟΥΒΑΡΙ του ΤΥΜΒΟΥ ΚΑΣΤΑ
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ευρύτατα γνωστός ερευνητής Δρ. Μηνάς Τσικριτζής με την περίφημη αναλυτική σκέψη του, έδωσε μία εκπληκτική συνέντευξη στο ΚΡΗΤΗTV, από το κανάλι Cretetv Antitheseis, όπου κάνει εκπληκτικές αποκαλύψεις σχετικά με τον τύμβο Καστά της Αμφίπολης…

Αξίζει να παρακολουθήσετε το μεγάλο απόσπασμα που ακολουθεί, όχι μόνο για να «ανακαλύψετε» τι μπορεί να κρύβεται στον Τύμβο Καστά, αλλά για να παρακολουθήσετε τους συλλογισμούς του πάνω στις έρευνές του, μέσω των οποίων θα διαπιστώσετε και τον πολύπλοκο τρόπο τρόπο σκέψης των αρχαίων προγόνων μας που, σε πολύ χαμηλό επίπεδο, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες του Hollywood.

Ιερή Γεωγραφία, κώδικες αρχαιοαστρονομίας, σύμβολα Μυθολογίας, Πλανητικές τροχιές, Ευθυγραμίσεις και Τριγωνισμοί Ιερών και Πόλεων, Ηλιοστάσια, αρχαία κείμενα και πολλά άλλα, συνδυάζονται για να μας δείξουν κάτι μοναδικά εκπληκτικό…

Ο Δρ. Τσικριτζής είναι μοναδικός στο είδος του και μέσα από όλα αυτά, όχι μόνο αποκαλύπτει τι πιθανόν να βρίσκεται μέσα στον τύμβο, αλλά ξετυλίγει και το κουβάρι του Μυστικού τρόπου σκέψης των Πανεπιστημόνων και Αρχιτεκτόνων της εποχής εκείνης, με βάση τις κορυφαίες εντολές των Δελφών.

Υπάρχει κάπου ένας μυστηριώδης ή και αμύθητος θησαυρός;…

Τι μπορεί να υπάρχει σε πολλά μέτρα βάθος;…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ