«Το Βατικανό περιμένει τους Εξωγήινους και κρύβει την αλήθεια πριν τον κατακλυσμό» (video)

Ο Τίμοθι Αλμπερίνο (Timothy Alberino),

σκηνοθέτης και παρουσιαστής ενός ντοκιμαντέρ συνωμοσιολογίας με τίτλο «Αληθινοί Θρύλοι: Η Ανίερη Έδρα», κατηγορεί το Βατικανό ότι έχει συγκαλύψει την προκατακλυσμιαία ιστορία του πλανήτη μας.

Το Βατικανό, ισχυρίζεται ο Αλμπερίνο, γνωρίζει όλη την πραγματική αλλά κρατημένη μυστική ιστορία του πλανήτη μας, έχει παίξει κεντρικό ρόλο στη συγκάλυψη και στην πραγματικότητα προετοιμάζει την ανθρωπότητα για την άφιξη των διαστημικών Αρχόντων του.

Το Βατικανό, λέει ο ίδιος, παρακολουθεί συνεχώς το διάστημα με το τηλεσκόπιο L.U.C.I.F.E.R. (Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research), το οποίο βρίσκεται στο όρος Γκράχαμ στη νοτιοανατολική Αριζόνα.

Ο Αλμπερίνο κατηγορεί το αρχαιολογικό κατεστημένο όπως και το κατεστημένο των ιστορικών, ότι έγραψαν εξαρχής την ιστορία και προσπαθούν να μας πείσουν ότι πριν χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα ήταν σαν τους Νεάντερταλ, ότι τα ανθρώπινα είδη μας βρίσκονταν σε νηπιακή ηλικία και ότι σπάγαμε πέτρες όλοι μαζί παρέα και μετά δυσκολίας μπορούσαμε να χτίσουμε μια καλύβα, αν και μεγαλιθικά μνημεία που υπάρχουν σε όλη τη Γη αποτελούν αποδείξεις ενός ανώτερου είδους, μιας ανώτερης κοινωνίας, ενός ανώτερου παρελθόντος που έχει ξεχαστεί εντελώς.

Αυτοί που ελέγχουν το παρελθόν ελέγχουν και το μέλλον, σημειώνει ο Αλμπερίνο και υπογραμμίζει ότι κανένας άλλος οργανισμός επί της Γης δεν έχει τόσο στενό έλεγχο πάνω στην ανθρώπινη ιστορία όσο η Καθολική Εκκλησία.

Δείτε το σχετικό video:

SkyWatchTV WEB EXCLUSIVE: Tim Alberino – The Vatican is Controlling History

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

tribune.gr
μέσω katohika.gr

Why the Vatican Has Covered Up Humanity’s ‘Pre Flood’ History