Η Ατλαντίδα Βρίσκεται στο Βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων

Η Ατλαντίδα Βρίσκεται στο Βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του Τριγώνου των Βερμούδων φαίνεται ότι βρισκόμαστε σύμφωνα με μία νέα θεωρία συνωμοσίας που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, μετά τον εντοπισμό ενός «αρχαίου βασιλείου» στο βυθό του.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου αποτελεί το Τρίγωνο των Βερμούδων στο βόρειο ατλαντικό ωκεανό.

Εκατοντάδες πλοία και αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς στην περιοχή, ενώ πολλοί έχουν γίνει μάρτυρες περίεργων φαινομένων.

Τώρα σύμφωνα με νέα θεωρία συνωμοσίας, στην περιοχή που πολλοί αποκαλούν και «Τρίγωνο του διαβόλου» είναι βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα.

Θεωρίες μάλιστα στο παρελθόν έκαναν λόγο ότι μια υποβρύχια πυραμίδα είναι η αιτία για την περίεργη δραστηριότητα στη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο, τώρα πιστεύεται ότι έχουν βρεθεί απομεινάρια μίας μεγάλης χαμένης πολιτείας… της Ατλαντίδας.

Το 2001, η Pauline Zalitzki, θαλάσσια ερευνήτρια και ο σύζυγός της Payl Weinzweig ανακάλυψαν μία τεράστια κατασκευή από γρανίτη στο βυθό πολύ κοντά στις ακτές της Κούβας (έξω από το Τρίγωνο των Βερμούδων), στέλνοντας σε βάθος 750 μέτρων ένα ειδικό ρομπότ.

Αυτή η κατασκευή, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους αποτελεί απόδειξη ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας βρίσκεται στο βυθό του Τριγώνου και ότι αποτελεί απομεινάρι του άλλοτε λαμπρού χαμένου πολιτισμού.

Paulina Zelitsky discovers symmetrical structures 2200 feet on ocean floor near Cuba

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Crystal Pyramid Discovered In Bermuda Triangle 2012 HD

Αόρατα Γεγονότα